Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Єфросиніна розповіла, як її виперли з прямого ефіру за правду про путіна

Оце так...

Скріншот з відео.

Єфросиніна розповіла, як її виперли з прямого ефіру за правду про путіна

Італійські журналісти не захотіли дізнатися правду про війну в Україні

Українська телеведуча Маша Єфросиніна згадала, як її виперли з прямого ефіру одного з італійських телеканалів за правду про диктатора володимира путіна, передає УНІАН.

Мене взагалі виперли з ефіру. Дуже-дуже довго домовлялися про включення в прямий ефір в Італії.

В інтерв'ю Олесі Бацман вона розповіла, що журналісти іноземного каналу довго вмовляли її на пряме включення. Коли вона погодилася на їхню пропозицію поговорити про війну в Україні, то її одразу насторожило те, що італійці назвали вбивчу війну «конфліктом».

«Італія. Мене взагалі виперли з ефіру. Дуже-дуже довго домовлялися про включення в прямий ефір в Італії. Там у них велике шоу. Вони всі сидять, триндять, їх дуже багато. І вони довго-довго мене вмовляли. Я кажу: «Добре, давайте включення», – розповіла телеведуча.

Вона додала, що після того як почала розповідь про те, що путін робить з Україною і нашим народом, її просто викинули з ефіру.

«Вони почали говорити типу: «Ми тут чули в ваших інтерв'ю іншим каналам, що у вас як би родичі живуть в росії. Вони вам не пишуть, не дзвонять?» Я кажу: «Це правда». - «Так це ж пряме відсилання до того, що вашим родичам там добре і вони бояться зв'язуватися з нацистами». І я кажу: «Так, стоп, секундочку, пердоне, сеньйорес». І вкочую історію про те, що цей маразматик, г*ндон цей бункерний (володимир путін) робить з моїм народом, з моєю країною. І все, мене викинули з ефіру», – додала Маша.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel