Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Тренер «Динамо»: «Це неприйнятно: Гармаш почав нервувати і протестувати» (Відео)

«Сьогодні був неймовірно складний матч проти дуже гарної команди».

Фото із сайту youtube.com.

Тренер «Динамо»: «Це неприйнятно: Гармаш почав нервувати і протестувати» (Відео)

Мірча Луческу підбив підсумок вчорашньго важкого, але переможного матчу проти австрійського «Штурма»

Футбол. Ліга Чемпіонів. 3-ій кваліфікаційний раунд. «Штурм» (Грац, Австрія) – «Динамо» (Київ, Україна) – 1:2 (у додатковий час). Основний час – 1:0 –  Расмус Хойлунд, 27 хв. У додатковий час1:1 – Вівчаренко, 97-а хв.; 1:2 – Циганков, 112 хв.). Перша гра – 0:1.

Склад «Динамо»: Бущан – Дубінчак (Вівчаренко, 71), Сирота, Забарний, Кендзьора (Караваєв, 71) – Сидорчук, Шепелєв (Гармаш, 82; Андрієвський, 99), Шапаренко, Буяльський, Циганков – Бєсєдін (Ванат, 75).

«Сьогодні був неймовірно складний матч проти дуже гарної команди, – цитує Мірчу луческу sport.ua. – Якщо перед поєдинком із «Фенербахче» я був спокійним і впевненим, що ми можемо перемогти, то сьогодні все було інакше. Я знав, що ми зустрічаємося з дуже потужною командою, яка добре підготовлена ​​фізично, з молодими, переповненими ентузіазмом гравцями. «Штурм» знає, як грати у кваліфікації, і був дуже вмотивованим.

У такій ситуації ми мали не дозволити супернику контролювати гру та володіти позиційною перевагою. Натомість хотіли змусити їх багато рухатися без м'яча. Як ми побачили, останні 30 хвилин гравці «Штурма» вже не могли продовжувати грати у свою гру.

Щодо Вівчаренка, то він дуже добре зіграв в атаці і як наслідок – зумів забити. Я припускав, що поява на полі Вівчаренка та Караваєва змінить гру, адже це футболісти більш атакуючого плану.

Зворотна заміна Гармаша була пов'язана з тим, що він почав нервувати і протестувати, що є неприйнятним для професійного гравця з його досвідом. Із цим і пов'язана його заміна, адже він міг створити великі проблеми для нашої команди».

Дивимось огляд цього матчу:

Реклама Google

Тепер, щоб потрапити у груповий раунд Ліги чемпіонів, «Динамо» треба спробувати пройти грізну португальську «Бенфіку», яка на цьому етапі не мала проблем у довамтчевому протистоянні з данським «Мідтьюлландом» – 4:1 і 3:1.

Щоб потрапити у груповий раунд Ліги чемпіонів, «Динамо» треба спробувати пройти грізну португальську «Бенфіку», яка на цьому етапі не мала проблем у довамтчевому протистоянні з данським «Мідтьюлландом» – 4:1 і 3:1.

До речі, за португальців грає колишній динамівець Роман Яремчук – форвард №1 нинішньої національної збірної України.

Читайте також на volyn.com.ua: ««Штурм» – «Динамо» – 1:2! І на киян тепер чекає грізна «Бенфіка» (Відео)​».

Telegram Channel