Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В селі на Волині на престольне свято влада вітала капелана (Фото)

Вийшло дуже гарне свято.

Фото з архіву Юрія Поліщука.

В селі на Волині на престольне свято влада вітала капелана (Фото)

Урочистості відбулися в храмі села Люблинець

Престольний празник у селищі Люблинець зібрав чимало місцевих жителів, гостей та духовенство навколишніх храмів. Про подію розповів перший заступник голови Волинської облради, учасник того заходу, Юрій Поліщук.

 

 

 

 З нагоди свята, особисто привітав парафіян. Хочеться, аби сьогоднішня спільна молитва була почута Господом та найближчим часом подарувала нам мир та перемогу. Також подякував настоятелю храму великомученика і цілителя Пантелеймона, отцю Матвію та вручив подяку голови Волинської обласної ради. Отець Матвій – капелан-доброволець, який у період війни неодноразово збирав гуманітарні вантажі, аби відвезти їх для наших бійців на схід. 

Отець Матвій – капелан-доброволець, який у період війни неодноразово збирав гуманітарні вантажі, аби відвезти їх для наших бійців на схід. Йому вручили подяку голови облради.

– Тішить те, що біля храму, уже почав плодоносити сад, який з’явився тут чотири роки тому за сприяння директорки Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентини Остапчук. Тоді, ще у 2018 році, ми спільними зусиллями висадили 30 саджанців фруктових дерев, а сьогодні вони уже приносять перший урожай. Гарний результат таких маленьких та добрих справ вселяє віру у велике майбутнє нашої країни, – прокоментував Юрій Поліщук.

Читайте також: «Навіщо капелан ЗСУ продає ділянку у туристичній перлині Волині?»

Реклама Google

Telegram Channel