Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Відомо, приліт скількох «Калібрів» з Чорного моря зараз загрожує Україні

Тримаймося...

Фото АрміяInform.

Відомо, приліт скількох «Калібрів» з Чорного моря зараз загрожує Україні

У Чорному морі розпочинається шторм, тож 10 кораблів та катерів ворожого флоту все щільніше притискаються до кримського узбережжя, уникаючи ураження

У Чорному морі два надводних кораблі погрожують Україні 16 ракетами типу «Калібр».

Про це повідомив представник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров у зведенні про оперативну обстановку на півдні України.

Два надводних ракетоносії тримають напоготові 16 ракет типу «Калібр», а один великий десантний корабель своєю присутністю позначає, що висадка десанту гіпотетично не виключена

Він зазначив, що у Чорному морі розпочинається шторм, тож 10 кораблів та катерів ворожого флоту все щільніше притискаються до кримського узбережжя у віддалених районах, уникаючи ураження.

«Але два надводних ракетоносії тримають напоготові 16 ракет типу «Калібр», а один великий десантний корабель своєю присутністю позначає, що висадка десанту гіпотетично не виключена», - сказав Назаров.

9 серпня Військово-Морські Сили Збройних сил України повідомляли, що у Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться два ворожі носії ракет «Калібр», і загальний залп становить 16 ракет.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel