Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Три роки пекла: навіжена легенда МЮ катував свою кохану і викинув оголеною з готелю – буде суд (Фото)

Футболіст обіцяв відправити інтимні фото жінки друзям, якщо вона не зробить те, що він сказав

Фото із сайту thesun.co.uk.

Три роки пекла: навіжена легенда МЮ катував свою кохану і викинув оголеною з готелю – буде суд (Фото)

Легендарний валлійський футболіст та екс-тренер збірної Уельсу Раян Гіггз, схоже, отримає жорстоке покарання за свої вчинки

Гіггз перебуває під судом за звинувачення у нападі на свою колишню партнерку Кейт Гревілл, повідомляє The Sun.

За інформацією джерела, жінка хотіла розірвати токсичні стосунки з легендою МЮ, який часто нападав на неї та бив. Кейт також звинувачує його у примусовому контролі та погрозах. Гіггз обіцяв відправити інтимні фото жінки друзям, якщо вона не зробить те, що він сказав, передає Спорт24.

 

Постраждала і сестра Гревілл – Емма. Вона намагалася втрутитися в конфлікт, за що Гіггз вдарив її ліктем у щелепу. Коли пара відпочивала у готелі Stafford в Лондоні, Кейт звинуватила коханого у флірті, а той у відповідь вдарив її ногою в спину та викинув із номера голою.

 

Цей жах тривав з грудня 2017 року по листопад 2020 року, як зазначає 38-річна Гревілл – «час нескінченного циклу емоційного та фізичного насильства». Сам тренер стверджує, що це брехня та він ніколи не ображав свою кохану, проте суд вже розглядає справу.

 

Нагадаємо, що Гіггз провів за Манчестер Юнайтед понад 960 офіційних матчів. Він є найтитулованішим гравцем в історії британського футболу, який виграв 13 чемпіонських трофеїв найвищого дивізіону Англії.

Читайте також: Ідеальні форми та басейн: розкішна дівчина зірки «Інтера» вразила пікантним фото

 
 

Реклама Google

Telegram Channel