Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Дитина сама відчинила вікно». Батьки – про падіння однорічного сина з дев’ятого поверху луцької багатоповерхівки (Відео)

Він ще був живий, ворушив ніжками, дихав

Фото із сайту 12kanal.com.

«Дитина сама відчинила вікно». Батьки – про падіння однорічного сина з дев’ятого поверху луцької багатоповерхівки (Відео)

Батьки однорічного хлопчика, який учора випав з дев’ятого поверху багатоповерхівки та від отриманих травм помер у лікарні, розповіли поліції, що дитина сама відчинила вікно

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу, передає ІА Волинські новини.

Лучанка Віра і досі не може оговтатися від вчорашніх подій – із дев’ятого поверху багатоповерхівки, в якій мешкає, випав однорічний хлопчик.

Лучанка Віра і досі не може оговтатися від вчорашніх подій – із дев’ятого поверху багатоповерхівки, в якій мешкає, випав однорічний хлопчик.

«Він ще був живий, ворушив ніжками, дихав», – каже жінка.

Однак від отриманих травм дитина померла в лікарні. Віра каже, що хлопчик випав з вікна вітальні. Поки летів до землі, декілька разів зачіплявся.

«На п’ятому поверсі балкон з козирком, на який він упав, а потім вже падав з того козирка, зачепивши горіх», – розповідає сусідка.

Читати ще: У Луцьку з вікна дев'ятого поверху випала однорічна дитина

Дитина впала на газон, який поблизу медичної лабораторії. Карина була на роботі, коли почула якийсь глухий звук.

«Я викликала швидку, і після того почали збиратися люди. Дитина робила вдих раз на тридцять секунд. Після падіння вибігли батьки хлопчика разом з іншою дитиною», – пригадує Карина.Зі слів лучанки Віри, у подружжя ще є чотирьохрічна донька. Сімейство оселилося в квартирі на Соборності не так давно, на дитячому майданчику ніколи не гуляли, з сусідами майже не спілкувалися.

Сусідка переповідає: батько, який прибіг до хлопчика, відразу почав лаяти чотирьохрічну доньку, мовляв, це вона не догледіла братика.

 

«Дитина чотирьохрічна має дивитися за півторарічним? В хаті були і мама, і тато. Через трохи прийшла мати, але якась така спокійна», – розповідає Віра.

У поліції кажуть, що поки достеменно невідомо, як однорічний хлопчик випав з вікна. За словами батьків, малюк сам вибрався на підвіконня і відчинив вікно.

«Дитина відпочивала в кімнаті разом з чотирьохрічною сестрою. Вилізши на саму батарею, потім на підвіконня, відчинила вікно та випала з дев’ятого поверху. Тато на той момент перебував в іншій кімнаті, а мама пішла на кухню за іграшками», – каже начальниця сектору ювенальної превенції ГУНП у Волинській області Інна Остапович.

Цікаво, що вікно, з якого випала дитина, ще радянського зразка. Воно має декілька замків, тож хлопчик, якому лише рік, сам його відчинити не міг.

«Можливо, вікно було відчинене, це будуть вивчати додатково», – повідомила Інна Остапович.

Чи був це нещасний випадок, чи таки невиконання батьками обов’язків по догляду за дитиною, ще з’ясовуватимуть правоохоронці. Разом з тим у поліції кажуть: сім’я нібито благополучна.

«На обліку у службі в справах дітей не перебуває, ніяких компрометуючих матеріалів чи скарг від сусідів не надходило, – каже поліцейська та додає: – Перш, ніж виходити з кімнати, в якій є дитина, батькам необхідно перевіряти, чи замкнені вікна».

Читайте також: На Теремнівських ставках у Луцьку водолази шукають потопельника

Реклама Google

Telegram Channel