Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Мешканці Ковельської громади отримають матеріальну допомогу на лікування

Допомога дуже важлива.

Фото Ковельської міськради.

Мешканці Ковельської громади отримають матеріальну допомогу на лікування

На засіданні виконкому прийнято рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям громади. Попередньо їх заяви розглянула комісія з питань соціального захисту населення

На лікування і підтримку тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах, буде надано 26 тисяч 600 гривень тридцяти одній особі, йдеться на сайті Ковельської міськради.

Дві людини, які мають онкологічні захворювання, отримають 10 тисяч (по п’ять тисяч кожна).

На лікування і підтримку тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах, буде надано 26 тисяч 600 гривень тридцяти одній особі.

З бюджету громади матеріальну допомогу виділили одній сім’ї померлого учасника АТО та чотирьом пораненим військовослужбовцям, які брали участь у захисті Батьківщини від збройної агресії росії – 20 тисяч гривень.

У Ковелі упродовж року по одній тисячі гривень отримують неповнолітні діти загиблих учасників АТО і ООС з нагоди дня народження.

Щомісячно проводиться виплата цільової матеріальної допомоги на лікування осіб, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання. На це в Програмі соціального захисту окремих категорій мешканців Ковельської територіальної громади передбачено п’ятсот дев’яносто тисяч гривень.

Читайте також: Ковельська ДЮСШ проводить запис у басейн, який розпочне роботу раніше, ніж зазвичай.

Telegram Channel