Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«За що мій син воює? Приїде – і ніде буде жити»: будинок матері окупанта, що скаржилася на владу, розсипався на очах (Фото)

Отакої...

Фото obozrevatel.com.

«За що мій син воює? Приїде – і ніде буде жити»: будинок матері окупанта, що скаржилася на владу, розсипався на очах (Фото)

У російському Омську мати військовослужбовця, який саме чинить злочини на війні в Україні, висловила невдоволення халатністю місцевої влади, яка «відремонтувала» аварійний будинок підпірками біля стін. Щойно жінка почала обурюватися, просто на очах завалилася ціла стіна

Відповідне відео інциденту опублікували Telegram-канали, передає obozrevatel.com. За словами місцевих жителів, саме так місцева адміністрація «ремонтувала» будинок, після скарг на стан будівлі (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

За що мій син під кулями в «СВО»? За це?

«За що мій син під кулями в «СВО»? За це? Приїде і ніде жити буде», – заявила жінка, після чого будівля просто посипалася.

Як жартівливо припустив у своєму Telegram блогер Олег Шарп, так миттєво діє карма росіян, які сміють висловити невдоволення чинним режимом.

«Гнів Божий був негайно – жалюгідна халупа агентки Держдепу розвалилася просто на очах, як репутація МО РФ після початку цієї самої «СВО». Іншим пацакам наука – сказано ж було надіти намордники та радіти. Життя на росії – воно таке!» – зіронізував Шарп.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel