Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Псевдокоханець ошукав  довірливу на 1000 доларів

Горе від любові.

Фото ілюстративне.

Псевдокоханець ошукав довірливу на 1000 доларів

Мешканка Тернополя стала жертвою афериста, якому вдалося ошукати її на сорок тисяч гривень

Даний факт задокументували працівники поліції. Про це повідомляє Україна кримінальна.

Жінка розповіла, що в інтернеті познайомилася з іноземцем. Пара довгий час переписувалася й хлопець пообіцяв дівчині зробити цінний подарунок. Він зазначив, що в пакунку дівчину чекатиме чимала готівка, однак попросив її розмитнити посилку. Тернополянка погодилася та здійснила дві транзакції, оплативши обумовлену суму.

Однак згодом вона збагнула, що стала жертвою пройдисвіта, адже останній зник з легко привласненими грішми.

Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Однак згодом вона збагнула, що стала жертвою пройдисвіта, адже останній зник з легко привласненими грішми.Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Щоб не стати наступною жертвою шахраїв, поліцейські застерігають громадян не перераховувати гроші невідомим. Передоплата, яку вимагають пройдисвіти уже є тривожним сигналом, що вас намагаються обдурити. Особливо безглуздо висилати гроші іноземцю, якого ви ніколи в очі не бачили. У будь-якому разі не робіть поспішних кроків та не перераховуйте свої заощадження. Пам’ятайте, що дешевий сир буває тільки в мишоловці.

Читайте також: «У Німеччині двоє чоловіків зґвалтували 18-річну біженку з України – зловмисники мають українське громадянство (Фото)».

Telegram Channel