Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Інна Махно: «Хочеться максимально викластися на цих змаганнях»

Волейбольна Україна вболіває за наших дівчат!

Фото із сайту cev.eu.

Інна Махно: «Хочеться максимально викластися на цих змаганнях»

З 15 по 20 серпня вся увага українських шанувальників пляжного волейболу буде прикута до Мюнхена

Саме там відбудеться чемпіонат Європи з пляжного волейболу-2022.

Цього року одразу три українських жіночі пари стануть учасниками першості континенту: Інна та Ірина Махно, Діана Луніна \ Валентина Давідова, Ангеліна Хміль \ Тетяна Лазаренко.

Цього року одразу три українських жіночі пари стануть учасниками першості континенту: Інна та Ірина Махно, Діана Луніна \ Валентина Давідова, Ангеліна Хміль \ Тетяна Лазаренко.

Чинні чемпіонки України сестри Махно готуються до престижного турніру у Києві. В інтерв’ю сайту volleyball.ua Інна Махно розповіла, що вони з сестрою мають бойовий настрій та мріють продемонструвати красиву гру.

– Розкажіть як і де проходить підготовка до Євро? І хто зараз ваш тренер?

– Безпосередньо підготовку до фіналу ЧЄ ми проводимо у Києві на базі Центру пляжних видів спорту «СЕТ». Там у нас є можливість дивитись та аналізувати ігри наших суперників, а також проводити відеозйомки наших тренувань та проводити роботу над власними помилками разом з нашими тренерами Куценко Володимиром та Бучацькою Ларисою.

– В яких турнірах взяли участь?

– Ми прийняли участь у 3 турнірах на початку сезону, але на жаль не вийшло пройти кваліфікацію ( Challenge Itapema, Kysadasi та Elite 16 в Юрмалі). Вперше зіграли в King of the court. Відіграли на благодійному турнір в Дюссельдорфі та взяли участь в одному з турів чемпіонату Німеччині, де посіли 2 місце.

– Які завдання ставите перед собою на Євро?

– В минулому році на фіналі чемпіонату Європи ми посіли 9 місце. Зараз хочеться показати красиву гру та досягти кращого результату.

– Як настрій команди?

– Настрій бойовий! Тільки вперед! Хочеться максимально викластися на цих змаганнях.

– Як на плани вашої пари вплинула війна?

– Війна розпочалась неочікувано. Спочатку дуже вплинула психологічно, було важко сконцентруватися на тренуваннях, але з часом ми набралися сил та продовжили з гордістю представляти нашу країну, кохану Україну за кордоном. Нас в такий важкий час дуже добре прийняла Німеччина і ми мали можливість тренуватися та спарингуватись з німецькими командами – Боргер / Суде, Лабурьор / Шульц. Це був для нас корисний досвід.

Читайте також: На чемпіонаті Європи з пляжного волейболу виступлять три українські дуети

Нагадаємо, що за результатами жеребкування сестри Махно зіграють у групі В з австрійською парою Шютценхьофер / Плесютчніг, з представницями Нідерландів Пирсман E. / Ван Дріель M. та зі швейцарками Хайдрих / Верже-Депре A.

Telegram Channel