Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Бердянські партизани: «Не зупинимося доти, доки російська шваль не гнитиме в землі» (Відео)

«Ми відповідаємо за останні підривні акти і не зупинимося на цьому!»

Фото із сайту espreso.tv.

Бердянські партизани: «Не зупинимося доти, доки російська шваль не гнитиме в землі» (Відео)

Молодці!

В окупованому Бердянську місцеві партизани попередили, що не зупиняться і будуть й далі підривати російських військових.

Відповідне відео сьогодні, 14 серпня 2022 року, з’явилося на телеграм-каналі Бердянська партизанська армія.

«Ви думаєте, що можете спокійно господарювати у нашому місті? Встановлювати свої порядки та тероризувати бердянців. Кожного окупанта, що ступив на землю Бердянська, і на всіх, хто пішов на співпрацю, чекає неодмінний суд. Не Божий, то наш.

Кожного окупанта, що ступив на землю Бердянська, і на всіх, хто пішов на співпрацю, чекає неодмінний суд. Не Божий, то наш.

Ми відповідаємо за останні підривні акти. І попереджаємо: ми не зупинимося тільки на цьому. Не зупинимося доти, доки російська шваль не гнитиме в землі. Ви бажаєте референдум? Ми допоможемо у його організації! Бердянськ буде звільнено! Слава Україні!», – кажуть партизани.

Додамо, що в окупованому Бердянську від початку захоплення міста утворився сильний рух спротиву, партизани неодноразово влаштовували вибухи поруч з розміщеними російськими військами.

Зокрема, 6 серпня у Бердянську партизани організували підрив біля захопленого росіянами міськвідділу поліції.

Читайте також на volyn.com.ua: «Як живеться мешканцям волинського села по сусідству із білоруссю на шостому місяці війни​».

Telegram Channel