Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Дівчинка з Києва, яка купила у Варшаві газету з портретом Залужного, розчулила мережу

Дівчинка дуже радіє, що вдома її помітили і вона стала знаменитою.

Фото ТСН.

Дівчинка з Києва, яка купила у Варшаві газету з портретом Залужного, розчулила мережу

Користувачів Facebook розчулив пост українки, яка ще навесні вивезла свою доньку до Польщі

Днями вона запропонувала дитині обрати в крамниці якийсь маленький приємний подарунок для себе. Малеча вибрала газету з портретом головнокомандувача ЗСУ Валерієм Залужним. Сам Залужний відреагував на її захоплення, повідомляє ТСН.

Це Олександра Любиш-Кірдей, або просто Саня. І це перше її доросле інтерв'ю.

Саня - донька журналістки Марії Семенченко та оператора Івана Любиш-Кірдея. А ще вже два дні Саня - знаменитість українського Facebook. І все через світлину з польською газетою, де на першій шпальті - головнокомандувач ЗСУ.

Його портрет дитина обрала, коли мама запропонувала їй наприкінці тижня вибрати для себе у варшавській крамниці якийсь приємний дарунок.

«У магазині багато всього було, всі радості дитячі, всілякого краму на будь-який смак. Саня пішла, а потім біжить, радісно кричить, верещить і несе газету з Залужним», - розповідає Марія Семенченко, мама Сані.

Сама ж Саня Залужного називає просто - милим.

«Мені подобається, що він дуже милий і керує армією, щоб армія перемогла, коли росіяни підходили, то вона захищала», - каже дівчинка.

Найприємнішим здивуванням для Сані та її родини стало те, що вже за кілька годин на світлину відреагував сам головнокомандувач ЗСУ.

«Саме в цих малечах і є наше майбутнє. Вони щиро вірять у нас і в нашу перемогу. Ми робимо свою роботу саме заради вас», - відреагував Залужний.

Ми знімали Саню, коли вони з мамою на початку березня їхали зі столиці, де стояли російські війська.

Саня повсякчас перепитує, яка година в Україні, що роблять бабусі-дідусі, яка там наразі погода, а чи не бомблять Київ, а чи росіяни не забрали мої іграшки, а чи діти в безпеці, а чи гинуть воїни.

«Насправді дуже тяжко покидати Київ. Рідне місто. Це, напевно, як рідна людина. Просто… дуже хочеться повернутися якнайшвидше», - додала Марія.

Тоді, в березні, Саня на запитання, що робитиме, коли повернеться після війни до Києва, відповідала: «Буду тусити».

Тепер - за майже пів року на чужині - бажання змінились. Дитина хоче обіймати тата.

Мама Сані каже, мала не забуває рідний дім і постійно ставить дуже неочікувані запитання.

«Саня повсякчас перепитує, яка година в Україні, що роблять бабусі-дідусі, яка там наразі погода, а чи не бомблять Київ, а чи росіяни не забрали мої іграшки, а чи діти в безпеці, а чи гинуть воїни», - додала Марія.

А ще Саня малює доволі тривожні картинки і часто повторює, що українці все витримають. Дівчинка дуже радіє, що вдома її помітили і вона стала знаменитою.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel