Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині нетверезий водій збив пішохода (Фото)

Удар був сильний.

Фото поліції Рівненської області.

На Рівненщині нетверезий водій збив пішохода (Фото)

Учора, 14 серпня, о 23:45 надійшло повідомлення медиків, що в приймальне відділення лікарні доставлений травмований в автопригоді 39-річний житель села Воронки.

Слідчо-оперативна група відділення №1 (смт Володимирець ) Вараського РВП встановила, що близько 22 години у селі Воронки по вулиці Чкалова 24-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Peugeot Partner», намагаючись об’їхати припарковані на узбіччі авто, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив наїзд на пішохода, який вийшов із тротуару на проїзну частину, повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області.

Внаслідок ДТП 39-річного жителя села Воронки госпіталізували в реанімаційне відділення Володимирецької лікарні, де у нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом передпліччя, відкритий перелом ноги та тупу травму живота.

Водій, намагаючись об’їхати припарковані на узбіччі авто, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив наїзд на пішохода, який вийшов із тротуару на проїзну частину.

Результати огляду керманича на стан алкогольного сп’яніння за допомогою алкотестера показав 0,33 проміле.  У нього також відібрані біологічні зразки.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, слідчі ВП № 1 (смт Володимирець ) розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України. 

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини автопригоди, зокрема, чому пішохід вийшов на проїзну частину. 

Автомобіль вилучений на спецмайданчик. 

Читайте також: Затримали водія, який збив на смерть пенсіонерку в Луцьку і втік.

Telegram Channel