Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Тренер волейбольного клубу «МХП-Вінниця» Костянтин Рябуха розповів про підготовку до нового сезону у ПВЛУ (Фото)

Все буде Україна!

Фото із сайту pvlua.com.

Тренер волейбольного клубу «МХП-Вінниця» Костянтин Рябуха розповів про підготовку до нового сезону у ПВЛУ (Фото)

За словами незмінного наставника команди Костянтина Рябухи, його подопічні розпочали свої тренування 2-го серпня

Про це інформує пресслужба ПВЛУ.

«Планували розпочати раніше. Спочатку розглядали варіант провести всю підготовку в Вінниці - усі умови для цього в місті існують, але величезна кількість повітряних тривог за останній час і останні події підняли градус напруги у відверто спокійному місті. Тому було прийнято рішення провести стартову підготовку в області, за для цього була підключена велика кількість людей, яким хочеться висловити величезну подяку. Саме завдяки цим небайдужим людям, ми маємо всі достойні умови для початку шляху», - пояснив тренер.

 

Одним з основних пунктів підготовки будь-якої спортивної команди є проведення контрольних матчів, втім, Костянтин Рябуха не поспішає анонсувати подібні ігри: «Наразі в діючих умовах в країні це остаточно важке питання. Тренерським штабом і керівництвом клубу було прийняте рішення рухатись поступово і вирішувати питання по мірі необхідності . Звісно, тренувальні спаринги до початку офіційного сезону в нашій підготовці заплановані, але як воно буде - покаже час. Наразі приводимо фізичну форму і голову в робочий режим. З першим - все набагато легше, хлопці скучили за улюбленою справою, а ось на друге потрібен час. Саме ситуація в країні не дає легкості і сприйняття того, що треба звільнити голову і повністю в даний момент віддати себе волейболу. Це нормально, і як я вже зазначив, потрібен час звикнути і адоптуватися до цього в контексті спортивного сезону».

 

Попри важкі часи для країни, волейболісти ВК «МХП-Вінниця» готові до бою на своєму, спортивному фронті. Колектив перебуває у чудовому настрої, що і підтвердив Костянтин Дмитрович: «В мене молода команда і тут явно проблем немає. Навіть десь треба притримувати напір, заспокоювати і направляти в правильне русло цю нестримну енергію».

 

Про комплектацію команди наставник розповідає досить обережно: «Тут я дозволю собі взяти тайм-аут для повної відповіді. Як тренер, я би не відмовився від більшої якості на майданчику, у вигляді декількох досвідчених гравців, але на такі речі потрібні фінансові можливості. Якщо можливості не буде, в цьому випадку Ми цю якість здобудемо через важку роботу і розвиток. Для цього потенціалу в нас достатньо! Все ж таки, керівництво клубу працює і згодом прийде розуміння на що ми зможемо розраховувати. Часи важкі. Всі це розуміють!»

Читайте також: Інна Махно: «Хочеться максимально викластися на цих змаганнях»

Реклама Google

Telegram Channel