Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Російського опозиціонера Навального посадили у карцер

Олексій Навальний.

Фото: УНН.

Російського опозиціонера Навального посадили у карцер

Російський опозиційний політик Олексій Навальний, який перебуває в ув'язненні, заявив у понеділок, що тюремна влада кинула його в карцер за незначне порушення правил після того, як він спробував спонукати співкамерників створити профспілку

Навальний, найзатятіший критик президента володимира путіна в росії, відбуває 11,5 років позбавлення волі після того, як був визнаний винним у порушенні умовно-дострокового звільнення, шахрайстві та неповазі до судових звинувачень. Він каже, що всі звинувачення були сфабриковані як привід, щоб ув'язнити його, щоб перешкодити його політичним амбіціям, передає УНН.

Його помістили до карцеру, спочатку на три дні, за те, що він регулярно не застібав верхній гудзик своєї тюремної форми.

У понеділок він повідомив у Твіттер, що його помістили до карцеру, спочатку на три дні, за те, що він регулярно не застібав верхній гудзик своєї тюремної форми, який, за його словами, був на кілька розмірів більше.

Повідомляється, що Навальний знаходиться у виправній колонії ІЧ-6 у Мелеховому під Владимиром, приблизно за 250 км на схід від Москви.

«ШУ предсталяє собою бетонну будку розміром 2,5 х 3 метри. Більшу частину часу там нестерпно, бо холодно та сиро. На підлозі вода. Мені дістався пляжний варіант - дуже спекотно і повітря майже немає», - написав Навальний.

«Вікно крихітне, але стіни надто товсті для будь-якого потоку повітря — навіть павутиння не рухається. Там немає вентиляції... О 5-й ранку забирають матрац і подушку і піднімають ліжко. О 21:00 ліжко знову опускається і матрац повертається. Там залізний стіл, залізна лава, раковина, дірка у підлозі та дві камери під стелею».

Читайте також: росія отримала доступ до складів зброї в білорусі, готується використовувати її в Україні, – експерт.

Реклама Google

Telegram Channel