Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Юні волинські танцюристи показали Україну на острові Сицилія (Фото)

Молодці!

Фото Луцької міськради.

Юні волинські танцюристи показали Україну на острові Сицилія (Фото)

Зразковий аматорський ансамбль танцю «Волиняночка» КЗ «Палац культури міста Луцька» повернувся з далекої подорожі на Сицилію, де брав участь у 51 Міжнародному фестивалі «International Folklore Gala».

Серед учасників фестивалю - колективи з Болгарії, Індії, Македонії та Сицилії. Разом з «Волиняночкою» Україну на фестивалі представляв зразковий ансамбль танцю «Щасливе дитинство» з міста Дніпро, йдеться на сайті Луцької міськради.

Звідусіль лунало «Слава Україні», присутні разом співали «Червону калину» та «Стефанію».

Українські колективи сприймали надзвичайно емоційно під час усіх фестивальних заходів. Учасники продемонстрували особливий національний колорит, красу та багатство української культури, надзвичайну виконавську майстерність. Звідусіль лунало «Слава Україні», присутні разом співали «Червону калину» та «Стефанію».

Діти мали змогу і відпочити, побувати на морі, помилуватись краєвидами. Дорогою додому, що пролягала через Угорщину, Словенію та  Австрію, побували на озері Блед в Словенії, а також у містах  Рим, Флоренція та Відень, де відбувся спонтанний виступ біля парламенту Австрії. 

 

 

 
 

 Учасники ансамблю «Волиняночка» та його керівник, заслужений працівник культури України Олена Козачук достойно презентували українську культуру на міжнародному рівні.

Читайте також: До мурашок: Джамала новою піснею подякувала тим, хто прихистив українських переселенців (Відео).

Telegram Channel