Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У волинян покрали вудки біля ставка

Отакої...

Фото поліції Волинської області.

У волинян покрали вудки біля ставка

За минулу добу правоохоронці розкрили низку крадіжок, вчинених на території області

Так, учора до Ківерцівського відділення поліції надійшли повідомлення від двох мешканців села Щурин. Чоловіки розповіли, що 14 серпня з 13 по 17 годину невідома особа викрала їх вудки для риболовлі, які були біля місцевого ставка.

Правоохоронці з’ясували, що скоїв правопорушення 21-річний мешканець сусіднього населеного пункту. Загалом хлопець поцупив 6 вудок, викрадене поліцейські вилучили.

Скоїв правопорушення 21-річний мешканець сусіднього населеного пункту. Загалом хлопець поцупив 6 вудок,.

Крім того, у селищі Голоби невідомий у ніч з 14 на 15 серпня, пошкодивши вхідні металопластикові двері, проник до магазину та викрав звідти понад 10 000 гривень та товарно-матеріальні цінності. Загальна сума збитків наразі встановлюється. Співробітники встановили особу правопорушника – це 15-річний мешканець Ковельського району.

Цього ж дня до поліції Ковеля звернувся 30-річний житель району та повідомив, що його обікрали на автостанції. Злодії заволоділи сумкою із ноутбуком та зарядними пристроями, поки той відпочивав у залі очікування.
Правоохоронці викрили крадія, ним виявився вже раніше судимий 45-річний ковельчанин.

Відомості за всіма фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, мова йде про крадіжку, скоєну в умовах воєнного стану.

Сектор комунікації поліції Волинської області

Читайте також: На Волині автівка збила велосипедистку.

Реклама Google

Telegram Channel