Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Арестович прокоментував «страшилки» щодо 24 серпня (Відео)

«Багато змов буде, багато загроз. Ми готуємося...»

Фото Еспресо.TV.

Арестович прокоментував «страшилки» щодо 24 серпня (Відео)

Радник Офісу президента вважає, що масованих обстрілів столиці не буде

Радник Офісу президента України Олексій Арестович відповів на «страшилки» про те, що 24 серпня росія може готувати масштабні провокації в Україні й масовані артилерійські обстріли.

«Небезпека, напевно, є, хоча я скептично ставлюся до масованих обстрілів або чогось такого. Поясню чому. Росіяни зараз шукають шляхи до перемовин. А будь-яка ескалація відкидає це назад», - розповів він в ефірі «Сніданку з 1+1», передає УНІАН.

Провокації довкола ЗАЕС - це намагання рф вивести сторони на переговори через такий «ядерний шантаж».

Арестович додав, що наразі піднімати ставки - «дуже велика дурість» з їхнього боку (росії).

«Багато змов буде, багато загроз. Ми готуємося. Нехтувати не можна безпекою. Якщо лунає сигнал повітряної тривоги, не ігноруйте ці кілька днів. Але я не вірю в масовані обстріли, особливо Києва», - наголосив радник ОП.

Він переконаний, що провокації довкола ЗАЕС - це намагання рф вивести сторони на переговори через такий «ядерний шантаж».

Раніше Володимир Зеленський попередив, що наступного тижня (22-28 серпня) рф може постаратися зробити проти України щось «особливо жорстоке».

У столиці, тим часом, заборонили проведення масових заходів у цей період. Людей закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та йти в укриття.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel