Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Захисник України, який став зіркою Youtube, розповів, коли закінчиться війна (Фото, відео)

Юрій Городецький пішов служити добровольцем ще у 2016 році.

Фото Суспільне.

Захисник України, який став зіркою Youtube, розповів, коли закінчиться війна (Фото, відео)

Військовий і співак із села Марківка Одеської області Юрій Городецький у коментарі volyn.com.ua прокоментував, які є шанси, що Україна зустріне 24 серпня 2023-го в межах кордонів 1991 року

На думку бійця, ймовірність такого розвитку подій дуже висока.

— Ми могли б відвоювати всі свої території і до 24 серпня 2022 року, тим паче, що з Криму росіяни вже самі тікають… Але це б означало познущатися зі своєї армії, бо зазнали б дуже великих втрат. Поки що ми до наступу не готові. Зараз наші військові згуртовуються, тренуються, аналізують помилки, планують подальші дії… Це дуже велика робота. Тому наразі не зрозуміло, повернемо ми свої кордони через кілька місяців чи нам знадобиться для цього кілька років, – зазначив військовий.

Наразі не зрозуміло, повернемо ми свої кордони через кілька місяців чи нам знадобиться для цього кілька років.

Нагадаємо, 25-річний Юрій Городецький, який нині служить у 28-й механізованій бригаді, підкорив своїм голосом сотні тисяч користувачів на ТікТок, Twitter, Youtube, Facebook... Його любительські відео дивляться не тільки співвітчизники, а й чехи, поляки, американці... Захоплюються голосом молодого захисника і Президент України Володимир Зеленський та колишній глава держави Віктор Ющенко.

Детальніше про військового читайте у нашому матеріалі: «Найспівучіший боєць Юрій Городецький захищає Україну разом із батьком та дружиною (Відео)».

Юрій Городецький служить в одній бригаді із своєю дружиною.
Юрій Городецький служить в одній бригаді із своєю дружиною.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel