Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Як швидко та дешево почистити кухонну раковину (Відео)

Лимони вбивають бактерії та з легкістю прибирають жир.

Фото із сайту poradum.com.ua.

Як швидко та дешево почистити кухонну раковину (Відео)

Усього два інгредієнти!

Чищення кухонної раковини – це рутинна робота, яку слід робити не рідше одного разу на тиждень.

Раковина є одним із найчастіше використовуваних приладів на кухні, тому її слід ретельно очищати не рідше одного разу на тиждень. Хоча дезінфікуючий засіб можна використовувати для знищення прихованих мікробів, ваша раковина може виглядати тьмяно. Користувач TikTok Хлоя поділилася простим та екологічно чистим методом, який обіцяє зробити вашу раковину блискучою за допомогою двох простих побутових інгредієнтів.

Вона розповіла про прибирання у відео, на якому видно, як Хлоя розрізає навпіл лимон, перш ніж додати ложку бікарбонату соди. Бікарбонат соди, також відомий як харчова сода, традиційно використовується у випічці, але також відомий своїми багатоцільовими властивостями, що чистять. Сода працює як м'який абразив, а її лужні властивості можуть розчиняти органічні забруднення. Хлоя сказала: «Ось як можна почистити лимоном раковину. Спочатку ти розрізаєш його навпіл і можеш додати трохи соди».

Реклама Google

На відео глядачі можуть побачити, як харчова сода шипить при контакті зі свіжим лимонним соком. Лимонна кислота в лимоні видалить будь-який жир і бруд, а бікарбонат соди допоможе у процесі очищення. Після того як ви це зробите, змийте теплою водою і раковина стане красивою і блискучою.

 

@homewithchloex Cleaning my sink with a lemon 🍋 #homewithchloex #satisfying #cleantok #learnontiktok ♬ original sound - homewithchloex

 

Говорячи про прибирання, Говард Мосс, генеральний директор Astonish, пояснив: «Коли життя дає вам лимони – використовуйте їх для збирання. Замість того, щоб викидати лимон після того, як його вичавили або використовували в їжу, тримайте його осторонь, тому що лимонна кислота ідеально підходить для чищення. Лимони можуть вбивати бактерії та з легкістю прибирати жир».

Замість того, щоб викидати лимон після того, як його вичавили або використовували в їжу, тримайте його осторонь, тому що лимонна кислота ідеально підходить для чищення.

Лимон має запах, з яким у нас асоціюється прибирання. Він залишає все свіжим і має безліч застосувань у будинку, а не лише у рецептах. Для ідеального аромату додайте м’яту в будь-який засіб для чищення з лимоном для ще більшої свіжості.

Читайте також на volyn.com.ua: «Британський шеф-кухар порадив, як зробити черствий хліб знову свіжим».

Telegram Channel