Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Як у Луцьку відсвяткували День міста (Фото)

Луцьку – 937 років!

Фото 12kanal.com.

Як у Луцьку відсвяткували День міста (Фото)

Попри дощ та похмуру погоду, анонсовані міською радою акції відбулися

Велопробіг у вишиванках у Луцьку відбувся вшосте. Учасники їхали маршрутом тролейбуса № 15а та подолали 12 кілометрів, передає Суспільне.

В міру просування велосипедистів поліцейські перекривали проїжджу частину, позаду колони їхала карета швидкої.

Лучанка Ольга Лепка втретє взяла участь у велопробізі. Каже: цьогоріч він для неї особливо патріотичний, бо присвячує його майбутній перемозі.

Лучани на Театральному майдані вибудували літери «ЗСУ» та серце.

На маршруті руху велосипедистів були вісім укриттів. В разі повітряної тривоги, патруль мав зупинити колону велосипедистів та завести людей у сховище, — каже організатор акції Володимир Захожий.

Повітряних тривог під час велозабігу у Луцьку не було.

Ті, хто не приєднався до велосипедистів, писали побажання військовим на мегалистівці у вигляді мапи України. Її подарують воїнам 204-ої Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна.

Лучанин Сергій Омелянюк написав на листівці «Слава Україні!» Каже: вірить, що Україна переможе, бо вона найкраща країна у світі.

Після велопробігу лучани на Театральному майдані вибудували літери «ЗСУ» та серце.

Патріотичну вишиванкову акцію провели у Луцьку вчотирнадцяте, цього року її присвятили воїнам. Участь в акціях взяло майже пів тисячі лучан та гостей міста, — сказав поліцейський Василь Климюк.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel