Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Помер відомий волинський журналіст

Скільки ще ідей та планів не встиг втілити…

Фото: sylapravdy.com.

Помер відомий волинський журналіст

Відійшов у засвіти Вадим Ремісько

На сороковому році життя раптово перестало битися серце талановитого журналіста, телеведучого, автора численних програм, журналістських розслідувань, публікацій, доброї і щирої людини, колеги і друга Центру журналістських розслідувань «Сила правди» Вадима Реміська.

Про це повідомило Громадське Інтерактивне Телебачення, де останніх 2,5 роки працював Вадим.

Вадим Ремісько народився 7 червня 1983 року. Закінчив ЗОШ №4 міста Ківерці Волинської області, Рівненський державний гуманітарний університет.

За спеціальністю політолог, Вадим усе своє життя присвятив журналістиці.

За спеціальністю політолог, Вадим усе своє життя присвятив журналістиці. Розпочинав у Волинській обласній державній телерадіокомпанії репортером, працював в інтернет-виданнях «Волинські новини», «Під прицілом», у низці столичних ЗМІ, у продакшн-студіях «Правда ТУТ», «Народний контроль Волинь», «Конкурент ТV».

7 березня 2020 року Вадим Ремісько приєднався до колективу Громадського Інтерактивного Телебачення. Вадим сповна реалізував тут увесь набутий журналістський досвід, глибокі знання історії, політології, інших сфер суспільного життя.

Із червня 2022 року Вадим також почав співпрацювати із Центром журналістських розслідувань «Сила правди». За цей період він встиг підготувати цікаві і важливі статті про збитки лісової галузі в Україні під час війни, про зловживання на тендерах у Ковелі, репортаж із позицій 100-ї бригади територіальної оборони на українсько-білоруському кордоні, експеримент про те, як отримати дозвіл на зброю в умовах війни. А скільки ще ідей та планів не встиг втілити…

Вадим був новатором і філософом, репортером і вдумливим аналітиком. Першим на Волині почав стрімити з місця подій, сам писав сценарії, знімав, монтував авторські передачі, проводив журналістські розслідування.

Вадим Ремісько з перших днів повномасштабної війни Росії проти України не міг бути осторонь подій, які відбуваються в країні. Став одним із співавторів спецпроєкту ГІТу «Волинь на варті. Разом до перемоги!», який уже пів року щоденно в етері. Вів програми, знімав і монтував репортажі, запрошував гостей, вселяв у глядачів і радіослухачів упевненість у перемозі України.

Сміливий і безкомпромісний журналіст, Вадим був незручним для чиновників, бо міг прямо в очі вказати їм на їхні хиби чи зловживання в роботі, ніколи не лукавив з глядачами, за що його щиро любили.

Редакція «Волині» висловлює співчуття рідним і близьким з приводу передчасної смерті колеги.

У липні газета інформувала про те, що «На Волині померла журналістка»

Реклама Google

Telegram Channel