Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На Волині привітали із 22-річчям доньку полеглого Героя (Фото)

Вітаємо!

Фото volodymyrrada.gov.ua.

На Волині привітали із 22-річчям доньку полеглого Героя (Фото)

5 жовтня секретар міської ради Іван Юхимюк поздоровив з Днем народження дочку загиблого військовослужбовця Юрія Шліхти Юлію. Квіти, цукерки та грошову нагороду іменинниці вручили у міськрайонному відділі поліції, де вона проходить практик

«Нехай попри важкий час, кожен день дарує більше позитиву, а потрібна і складна служба, яку ви обрали, приносить гарні результати», – зазначив Іван Юхимюк у вітальному слові.

Юлія Шліхта – випускниця Володимирської гімназії ім. О. Цинкаловського, закінчує університет внутрішніх справ у Львові. Каже, що обрала правоохоронну сферу своєю професією недаремно, адже мріяла про це змалечку.

Мені передалось від тата загострене почуття справедливості, тож бачила себе лише у поліції.

«Мені передалось від тата загострене почуття справедливості, тож бачила себе лише у поліції», – зазначає Юля. Уже протягом двох місяців дівчина проходить практику у слідчому відділі, де  уже проявила себе як перспективна спеціалістка.

Нагадаємо, що батько Юлії Юрій Шліхта загинув у квітні цього року у боях за незалежність України. 47-річний військовослужбовець свого часу працював вчителем фізкультури, трудився на одній з нововолинських шахт, а останні три роки служив за контрактом у ЗСУ. У Юрія залишилась дружина, дві доньки та онука. Поховали полеглого Героя 9 квітня у селі Новосілки.

 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут

Реклама Google

Джерело: Офіційний сайт Володимирської міськради.
Telegram Channel