Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

КОНКУРСИ: у волинянки Оксани Цимбаліст — почесне друге місце

У Києві нещодавно проходив ХVІ Всеукраїнський конкурс читців, присвячений пам’яті Т. Г. Шевченка. В журі конкурсу, яке очолював лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів режисерів та сценаристів, професор, завкафедрою режисури Державної академії, керівник кадрів культури і мистецтв Вадим Федорович Колашников, входили видатні майстри слова, представники Міністерства культури і туризму України...

У Києві нещодавно проходив ХVІ Всеукраїнський конкурс читців, присвячений пам’яті Т. Г. Шевченка. В журі конкурсу, яке очолював лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів режисерів та сценаристів, професор, завкафедрою режисури Державної академії, керівник кадрів культури і мистецтв Вадим Федорович Колашников, входили видатні майстри слова, представники Міністерства культури і туризму України.

У конкурсі брали участь читці з усіх регіонів. Кожен з учасників виконував три твори, один з яких був Т. Г. Шевченка. Нашу область представляла студентка державного училища культури і мистецтв Оксана Цимбаліст, яку готувала до конкурсу актриса Волинського академічного драматичного театру ім. Т. Шевченка Світлана Органіста. Конкурсантка читала «Псалми Давидові», вірш Василя Стуса «На однакові квадрати» та твір Остапа Вишні «Чукрен». Рішення журі було одностайне — друге почесне місце серед 55 учасників! Крім диплома лауреата, Оксана Цимбаліст отримала ще й грамоту та грошову винагороду від Юлії Тимошенко.
Telegram Channel