Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку волейболістки святкували День захисників на майданчику (Фото)

Сьогодні дівчата змагалися з великим завзяттям, адже кожна перемога зараз важлива.

Фото із сайту volynnews.com.

У Луцьку волейболістки святкували День захисників на майданчику (Фото)

В обласному центрі Волині на всеукраїнському турнірі з волейболу, який присвячений Дню захисників та захисниць України, протягом двох днів змагалися п’ять дівчачих команд 2010 року народження та молодших

Волейбольні ігри відбувалися 8-9 жовтня у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі, пише ІА Волинські новини.

Цей волейбольний турнір вже став традицією.

Як розповів тимчасовий виконувач обов’язків директора ОДЮСШ Дмитро Піддубний, цей волейбольний турнір вже став традицією. Загалом у ньому взяли участь дві місцеві команди та команди з Чернівців, Калинівки, що на Вінничині, і команда з Костополя.

«Всі команди зіграли між собою по коловій системі. Тому емоції у дітей зашкалювали, вони віддавалися грі на всі сто відсотків. Ігри відбувалися до перемоги в двох партіях, але інколи команди не могли визначити переможця та грали третю партію», – зазначив Дмитро Піддубний.

Також він подякував Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», а також представникам місцевої та обласної влади, які завжди підтримують такі змагання.Своєю чергою, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода привітала учасниць змагань, відзначивши, що майбутній тиждень присвячений Дню захисників та захисниць України.

«Сьогодні дівчата змагалися з великим завзяттям, адже кожна перемога зараз важлива. Звичайно, сьогоднішній день не обійшовся без повітряної тривоги, але дівчата дуже швидко зреагували. Вони успішно пересиділи та продовжили змагання, а перемогли найкращі», – відзначила Катерина Шкльода, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Отож, третє місце посіла команда з міста Калинівка, срібні медалі завоювала команда з Костополя, а золото вибороли луцькі дівчата.

Читайте також: Волейбол: після двох турів Прометей та Подоляни мають по 5 перемог (Таблиця)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Реклама Google

Telegram Channel