Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Волейбол: у центральному матчі туру у жіночій Суперлізі перемогла «Аланта» (Відео)

Все буде Україна!

Фото із сайту pvlua.com.

Волейбол: у центральному матчі туру у жіночій Суперлізі перемогла «Аланта» (Відео)

Жiноча Суперлiга-Dmart

2 тур. 6 матч.
Чернiвцi. CТК «Маленький Париж». 13 жовтня.
СК «Прометей» - «Аланта» - 0:3 (22:25, 17:25, 15:25).

СК «Прометей»: Дзюба (8 очок), Д.Капланська (9), Мiрчева (9), Рудик (5), Стравiнскайте (4), Васильєва (L) - стартова шicтка; Котар (6), М.Капланська (0), Горбаченко (0), Старостенко (1). 

«Аланта»: Ciльченкова (10), Парфьонова (2), Лозiнська (4), Проценко (13), Камiнська (17), Луценко (L, 1) - стартова шicтка; Лучко (6), Дзендзеловська (0), Дорогань (0), Букацелi (L).

Увечері відбувся один із центральних матчів не лише цього туру, а й усього першого кола, в якому один одному протистояли «Прометей» та «Аланта». Зовсім недавно команди подарували всім шанувальникам волейболу чудову виставу на «Прометей Опен», яка завершилася вольовою перемогою «Прометея» у п'яти партіях. Те вересневе протистояння нинішніх лідерів жіночого волейболу країни підняло на значну висоту планку очікувань від команд, пише пресслужба ПВЛУ.

Втiм, сьогодні переможець визначився лише у трьох партіях. Дебют поєдинку склався досить несподівано: «Прометей» двічі оформлював лідерство з різницею у 7 пойнтів (10:3, 12:5). У відповідь «Аланта» змогла суттєво посилити гру у захисті і це одразу ж вилилося у блискучий ривок дніпрянок 13:1. Здавалося, що підопічні Гарія Єгіазарова встановили повне домінування на майданчику, проте наприкінці партії команди поділяв лише один бал (22:21 на користь «Аланти»). Колектив з Дніпра зумів оформити три сет-боли і з другої спроби взяв партію.

У другому сеті боротьба тривалий час мала дуже напружений характер. Команди по черзі вигравали 2 бали, при цьому здебільшого лідирував «Прометей», проте «Аланта» зуміла залишити за собою першу половину сета (13:12). Надалі дніпрянкам допомогло те, що їхні суперниці почали помилятися у найпростіших ситуаціях на прийомі. Гандікап команди Гарія Єгіазарова досяг 5 пунктів (18:13). Суперник робив все можливе, щоб перехопити ініціативу, проте «Аланта» кілька разів результативно атакувала з 4-ї зони, що допомогло їй виграти другу партію поспіль (25:17).

У третьому сеті команда Андрія Романовича спробувала внести інтригу в матч, коли повела в рахунку 5:3. «Аланта» у відповідь узяла 4 розіграші поспіль і вирвалася вперед. Ще в першій половині сета дніпрянки двічі відривалися від суперниць на 5 очок (12:7, 13:8), а потім збільшили свій гандикап до 10 пунктів (25:15), який підбив межу під усiма подіями у матчі.

«Аланта» у 4 матчах Суперліги-Дмарт набрала максимальні 12 очок, у «Прометея» залишилося 9.

«Аланта» у 4 матчах Суперліги-Дмарт набрала максимальні 12 очок, у «Прометея» залишилося 9.

Читайте також: Волейбол: «Епіцентр-Подоляни» виграв перший матч 1/32 фіналу Кубку Виклику

Реклама Google

Telegram Channel