Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Завдяки таким Героям зірвалися плани москви взяти Київ за три дні: на Волині увіковічнили пам’ять Назара Пасічника (Фото)

Вічна пам'ять Герою!

Фото із сайту vsn.in.ua.

Завдяки таким Героям зірвалися плани москви взяти Київ за три дні: на Волині увіковічнили пам’ять Назара Пасічника (Фото)

У Несвічівській гімназії Городищенської сільської ради 14 жовтня відкрили меморіальну дошку загиблому в російсько-українській війні старшому лейтенанту ЗСУ Назару Пасічнику

Участь у заході взяли мешканці села, вчителі школи, в якій навчався Назар, учні, представники Городищенської сільської ради та члени місцевої територіальної оборони.

Про це повідомили на сайті Городищенської громади.

Назар Пасічник – Герой, який з перших днів російської агресії прийняв бій з ворогом.

«Назар Пасічник – Герой, який з перших днів російської агресії прийняв бій з ворогом. Саме завдяки таким як він зірвалися плани москви взяти Київ за три дні. Саме завдяки хоробрості українських воїнів зірвався запланований бліцкриг агресора весною. Сьогодні ми зібралися, щоб засвідчити нашу пошану і повагу мужності воїна – Назара Пасічника», – зазначив під час виступу заступник голови Городищенської сільської ради Роман Стецькович. 

 

 Меморіальну дошку відкрили батьки Назара. 

 

Потому присутні відвідали кладовище, де похований Назар Пасічник. До його могили і до могили ще одного загиблого у війні з російськими загарбниками – Владислава Неділька – поклали квіти.

 

Читайте також: «Ми тут не заради нагород.  Якби це було так, то я зараз  стояв би на своїх двох»

 
 
 

Реклама Google

Telegram Channel