Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
По всій Данії розшукують доньку автора пісні «Волинь моя»...

Дякуємо за чудесну планету на ім’я Леся ВЛАШИНЕЦЬ!

Фото з архіву volyn.com.ua.

По всій Данії розшукують доньку автора пісні «Волинь моя»...

... щоб привітати її із сьогоднішнім днем народження!

А Леся Степанівна Влашинець (Кривенька) взяла і вирішила відзначити свій день уродин у рідному-найріднішому-наймилішому Горохові. А перед тим ще й завітала у свою улюблену газету «Волинь», де всіх «шокувала на повал». А насамперед вклонилася в кревній Вільхівці могилі Тата-Піснедара і Мами-Берегині...

Дорога наша Лесю! Лесю Степанівно!

Якщо вже так сталося, що «Ille terrarum mihi praeter omnes angulus ridet», тож нехай справді ти щиро промовиш: «Ця земля всміхається мені більше, ніж будь-яка інша». Щиро промовиш про Данію. Хоча тобі генетично передалося батьківське-материнське:

«Де ще знайти таку красу,

Як в казці намальовану,

Як нерозплетену косу,

До серця причаровану...»

Проте кожна королева Данії промовляє: «Ille terrarum mihi praeter omnes angulus ridet». Тож щиро бажаємо тобі, щоб ця земля «всміхнулася більше, ніж будь-яка інша».

Тож щиро бажаємо тобі, щоб ця земля «всміхнулася більше, ніж будь-яка інша».

Будь Королевою! Хоч ти нею вже давно і є. Щирість, доброта, порядність, працьовитість, чуйне серце, яке готове розбитися заради друзів – королівськими чеснотами тебе щедро нагородили батьки.

Читайте також на volyn.com.ua: «А пиріжки з Горохівщини на передову підписали: «Бандерівські»! (Фото)».

Але ж іще є вміння стріляти, кататися на коні, лижах, обожнювати собак (Златі – привіт!), любов до танців, поцілунків, відряджень (навіть на війну) і подорожей світом та знання кількох іноземних мов!.. Одним словом, сподіваємось, принц Данський (не Гамлет) це прочитає. І скаже тобі: «Наснилася мені...» А ми далі лишень процитуємо Гамлета: «Якщо внутрішній голос вам щось підказує, прислухайтесь до нього». Лесю.

З роси і води, Людино, зіткана з Добра!

А подарунком від нас нехай стануть ці слова і пісня:

Щиро хлопці і дівчата з газети «Волинь», «Цікавої газети на вихідні», «Читанки для всіх», «Так ніхто не кохав» і сайту volyn.com.ua.

Реклама Google

Читайте також на volyn.com.ua: «Директор Берестечківського музею упіймав на фронті диверсанта (Фото)».

Telegram Channel