Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Сестра загиблої медикині з Волині повідомила про «рух» серед московських попів. А теща одіозного Чижука хоче підтримки

Священник вимагає в родини загиблої на війні медикині грошей.

Фото ІА Волинські новини.

Сестра загиблої медикині з Волині повідомила про «рух» серед московських попів. А теща одіозного Чижука хоче підтримки

За словами Ольги Созонюк, попи закликають своїх парафіян з чужинського патріархату в Україні їхати на суд 14 листопада задля підтримки. Пані Ольга теж просить людей приїхати підтримати її сім’ю у цей день

-- Доброго дня , хочу донести всім що 14 листопада буде суд в Ковелі на 14:00, вже є інформація що всі батюшки московського патріархату Турійщини закликають своїх парафіян їхати і стати на захист Чижук С.В. Бо вже московським попам ,, пердаки ,, палають!!! -- написала у фейсбуці сестра загиблої медикині Ольга Созонюк, яка раніше повідомила про конфлікт між місцевим священником та її батьком, спровокований негідною поведінкою панотця.

Як повідомила Ольга Созонюк, вже є інформація що всі батюшки московського патріархату Турійщини закликають своїх парафіян їхати і стати на захист Чижук С.В.

-- Ті хто поїде захищати попа, який чекає рускій мір, і судиться зі всіма, бо хоче грошей, ви сповна розуму?!! Прошу всіх, хто має змогу приїхати і підтримати мою сім'ю!! Давайте, попам покажемо що це Україна і за що воюють наші воїни, щоб тут на мирній території попи творили таке, -- написала Ольга.

Між тим, в соцмережі з’явилося і звернення тещі священника, якого слухатимуть в суді.

У довгому дописі у фейсбук-групі «Православна Віра УПЦ» родичка одіозного попа просить його підтримати. Зокрема, пише таке: «Зараз вони хочуть забрати душу і тіло о. Святослава у прямому розумінні цього слова, адже його добре ім’я обливається брудом і брехнею. Ці люди не соромляться залякувати його та прихожан».

Як відомо, на 14 листопада призначене судове засідання: «Вершина цинізму: на Волині – суд над батьком загиблої на війні медикині Олени Созонюк»

Telegram Channel