Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сука-лукашенко погрожує, що далі «буде повне знищення України»

Горітиме в пеклі цей картопляний фюрер разом зі своїм кремлівським богом!!!

Фотоколаж із сайту radiosvoboda.org.

Сука-лукашенко погрожує, що далі «буде повне знищення України»

І закликав Київ до переговорів, щоб здатись росії

Горітиме в пеклі цей картопляний фурер!!!

Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко заявив, що Президент України Володимир Зеленський має зупинитися і піти на мирні переговори з країною-агресором Росією, якщо хоче уникнути величезних жертв і повного знищення України.

Про це повідомляє провладний Telegram-канал «Пул первого», який публікує відеоінтерв’ю лукашенка російським ЗМІ, пише «Українська правда».

«Все в руках України. Не тому, що я хочу спихнути цю тему на Зеленського та Україну. Дійсно, все зараз у руках України. Якщо вони не хочуть загибелі – до того ж у величезній кількості – людей. Важко, тяжко, але треба зупинитися, треба це припинити, тому що далі буде повне знищення України... Це не те що путін говорив якось задовго до «операції», що це загрожуватиме втратою державності, – це буде знищення України. Треба зупинитися».

Важко, тяжко, але треба зупинитися, треба це припинити, тому що далі буде повне знищення України...

Лукашенко також заявив, що під час Другої світової війни загинуло 30 мільйонів осіб (втрати СРСР. – Ред.), але зараз «ніхто про це і не згадує», а з Німеччиною «готові не просто розмовляти, а співпрацювати і дружити».

Самопроголошений президент упевнений, що так само буде і з відносинами з українцями, а країна-агресор та її сателіти «напевно, зможуть пояснити навіть зараз українському народові, що сталося».

За словами Лукашенка, тему подій в Україні побіжно зачепили на саміті ОДКБ, який відбувся напередодні, але нібито це не було головною темою зустрічі лідерів держав-членів організації.

Читайте також на volyn: «Власник ПВК «Вагнер» передав до Європарламенту у скрипковому футлярі... «закривавлену» кувалду».

Telegram Channel