Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Маленькі ковельчанки перемогли у турнірі з футзалу (Фото)

Так тримати!

Фото Ковельської міськради.

Маленькі ковельчанки перемогли у турнірі з футзалу (Фото)

26-27 листопада в спортивному залі КДЮСШ ім. Євгена Кондратовича відбувся традиційний турнір з футзалу на честь загиблого героя України Юрія Тимофєєва серед дівчаток 2013 р.н. і молодших

На запрошення оргкомітету на змагання прибули команди з міст Буськ, Червоноград, Львівська обл., Ковель, Маневичі та Луцьк, йдеться на сайті Ковельської міськради.

Третє місце посіли вихованки Маневицької ДЮСШ, друге — Буської спортивної школи, а перемогу святкували ковельчанки.

У першому півфіналі змагань перемогу здобули спортсменки Буської команди. З рахунком 3:0 вони обійшли дівчат Червоноградської спортивної школи. Другу півфінальну пару склали футболістки Ковельської та Маневицької ДЮСШ. При рахунку 1:1 в основному часі, спортсменки нашого міста забили переможне пенальті.

В результаті змагань третє місце посіли вихованки Маневицької ДЮСШ, друге — Буської спортивної школи, а перемогу святкували ковельчанки.

 

 Всі учасники турніру нагороджені медалями, а переможці — кубком. Також суддівська колегія визначила кращих гравців змагань. Ними стали — Каміла Логунова та Ольга Дячук (м. Ковель), Марія Августовська (м. Червоноград), Вероніка Журавель (м. Буськ) та Христина Хоміч (м. Маневичі).

Ковельських спортсменів-переможців готували до змагань тренери Сергій Логінов та Володимир Олексюк.

Читайте також: «Врятуйте Україну»: під час матчу ЧС-2022 на поле вибіг чоловік із закликом допомогти Україні (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel