Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вогонь наробив лиха на Волині: загинуло двоє людей (Фото)

Жах...

Фото: ДСНС Волині.

Вогонь наробив лиха на Волині: загинуло двоє людей (Фото)

В останній день осені підрозділи служби 101 області ліквідували 4 пожежі, ще один випадок пожежі зареєстровано по заяві

Зокрема, 30 листопада ввечері виникла пожежа в житловому будинку в с. Новосілки Володимирського району. Пожежу ліквідували вогнеборці з 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Володимира та 5-ї ДПРЧ м.Нововолинська. Лихо трапилось через несправність пічного опалення, вогонь пошкодив майно стіни, вікна та перекриття в кімнаті, повідомляє ДСНС Волині.

Вночі виникла пожежа в житловому будинку в с. Угриничі Камінь-Каширської громади. Лихо ліквідували рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та місцева пожежна команда с. Седлище. Вогонь пошкодив майно, перекриття і покрівлю. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

О 22:12 надійшло повідомлення про пожежу в с. Будище Ковельського району, де загорівся дерев’яний житловий будинок. Для ліквідації пожежі прибули вогнеборців 4- та 19 ДПРЧ м.Ковеля, провели бойове розгортання та в складі двох ланок газодимозахисної служби зайшли в задимлений будинок на пошуки господаря. Непритомного чоловіка виявили в коридорі, допомогти йому було вже неможливо. На гасіння пожежі подали на гасіння вогню два водяних стволи.

Непритомного чоловіка виявили в коридорі, допомогти йому було вже неможливо.

Ймовірно, причиною пожежі стало необережність під час куріння загиблого пенсіонера, 1958 р.н.

Ще один випадок пожежі зафіксовано за інформацією від поліції. Орієнтовно о 01:00 трапилась пожеж в господарській будівлі в с.Козлиничі Ковельського району. Вогнем знищено майно і стіни. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1962 р.н., пожежно-рятувальні підрозділи не викликались. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі, причина смерті людини встановлюється.

 

 Читайте також: На Волині водій збив велосипедистку і втік (Фото).

Telegram Channel