Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Литовські партнери передали генератор для КП «Володимиртепло»

Допомога дуже важлива.

Фото Володимирської міськради.

Литовські партнери передали генератор для КП «Володимиртепло»

Світ підтримує Україну

30 листопада міський голова Ігор Пальонка зустрівся з партнерами з Литви, які вчергове завітали до нашої громади: радницею віцеспікера Сейму Литовської Республіки Лаурою Градецкене та заступником директора Університету прикладних наук Маріямполя Маріушом Житкусом. У зустрічі також взяли участь перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та директор педагогічного фахового коледжу Микола Савельєв, йдеться на сайті Володимирської міськради.

Приїхали литовці, як завжди, не з порожніми руками: завдяки переданому ними дизельного генератора потужністю 88 кВт котельня на Ковельській, 106 уже подає тепло споживачам у період відсутності електропостачання.

Щира подяка за такий вартісний та необхідний для нашої громади подарунок керівнику та команді благодійної організації BLUE-Yellow Йонасу Охману та усьому литовському народу, підтримку якого ми відчуваємо у важкий для України час.

Завдяки переданому ними дизельного генератора потужністю 88 кВт котельня на Ковельській, 106 уже подає тепло споживачам у період відсутності електропостачання.

У межах візиту також поспілкувались і про освітні процеси та обмін досвідом у цій сфері. Відтак, педагогічний фаховий коледж планує підписати договір про співпрацю з Університетом прикладних наук Маріямполя, де основними напрямками співпраці буде підготовка вчителів початкових класів, вихователів дошкільних установ, а також цифрових технологій.

«Від початку повномасштабного вторгнення Литва всіляко підтримує Україну у її боротьбі за незалежність. Щиро вдячний друзям-литовцям, які вкотре підставили плече підтримки», – зазначив на завершення зустрічі міський голова.

Читайте також: Волинь відправила пічки-буржуйки військовим.

Telegram Channel