Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Хильнув і сів за кермо: на Волині 23-річний молодик без прав врізався у відбійник

Порушникові доведеться відповідати перед законом.

Фото патрульної поліції Волинської області.

Хильнув і сів за кермо: на Волині 23-річний молодик без прав врізався у відбійник

Під час нічної зміни патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Володимирській, що у Ковелі

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що 23-річний водій Skoda Octavia не був уважним й не слідкував за дорожньою обстановкою. В результаті чого здійснив наїзд на дорожнє огородження, а саме металевий відбійник та металевий стовпчик.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти тест на огляд алкогольного сп’яніння. Результат — 1, 63 проміле, що перевищує допустиму норму у 8 разів.

На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав, лише автівка зазнала механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

Проте, під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти тест на огляд алкогольного сп’яніння. Результат — 1, 63 проміле, що перевищує допустиму норму у 8 разів.

Також у керманича не було посвідчення водія із відповідною категорією, яка дозволяє йому керувати таким транспортним засобом.

На водія склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом), ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 139 (Пошкодження автомобільних дорожніх споруд) КУпАП.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Джерело: Пресслужба патрульної поліції Волинської області.
Telegram Channel