Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
«Миколайчиками» з Горохівщини смакуватимуть солдати від Харкова до Бахмута

Журавниківським господинькам смаколики вдалися.

Фото Ірини БОСОЇ.

«Миколайчиками» з Горохівщини смакуватимуть солдати від Харкова до Бахмута

Зробити українським захисникам теплі подарунки вирішили вчителі й учні Журавниківської гімназії. Передати їх на фронт попросили волонтерську команду Віталія Гладуна

Напередодні 19 грудня журавниківські гімназисти традиційно печуть оригінальні домашні смаколики, які на честь улюбленого святого всі називають «миколайчиками».

Цьогоріч цих коржиків вирішили приготувати у рази більше, щоб передати на фронт захисникам.

Усім кулінарним процесом у шкільній їдальні заправляли дев'ятикласниці. Звісно, юні хазяйки за роботою напитали ще багато різних рецептів у вчителів і кухарів. Так гуртом і зробили чергову хорошу справу.

Військовослужбовці від Харкова до Бахмута смакуватимуть  «миколайчиками» з Горохівщини, а  кошти, виручені на благодійному ярмарку, ми скеруємо на потреби ЗСУ.

А ще напередодні дня святого Миколая педагогічний, учнівський і батьківський колективи Журавниківської гімназії провели благодійний ярмарок, на якому торгували домашніми смаколиками. Під час заходу вдалося зібрати 7500 гривень.

Гроші й печиво вирішили передати волонтерському центру громадської організації «Горохівська районна спілка учасників АТО «Щит». Його координатора Віталія Гладуна запросили у свою світлицю. 

За словами заступниці директорки Журавниківської гімназії Інни Царук, спілкування з волонтером було зворушливим до сліз.

Діти просили передати військовослужбовцям малюнки зі своїми мріями про мир і листи з побажаннями.
– Цю велику передачу на лінію фронту повезе волонтер Андрій Лебезун.  Військовослужбовці від Харкова до Бахмута смакуватимуть  «миколайчиками» з Горохівщини, а  кошти, виручені на благодійному ярмарку, ми скеруємо на потреби ЗСУ, – зазначив Віталій Гладун.

 
 
 

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel