Курси НБУ $ 39.38 € 42.32

ДЖЕРЕЛА: «Колос» горнеться до селян

Ще торік керівник заслуженого самодіяльного народного ансамблю пісні і танцю «Колос», народний артист України Олександр Огородник пообіцяв своїм землякам (родом він із с. Сирнички Локачинського району) приїхати до них із концертом. І ось цими днями обіцянку свою виконав, подарувавши селянам справжнє свято...

Ще торік керівник заслуженого самодіяльного народного ансамблю пісні і танцю «Колос», народний артист України Олександр Огородник пообіцяв своїм землякам (родом він із с. Сирнички Локачинського району) приїхати до них із концертом. І ось цими днями обіцянку свою виконав, подарувавши селянам справжнє свято.

Артисти «Колоса», яким не раз аплодували у багатьох країнах Європи, Африки, Азії та Америки, з не меншим ентузіазмом виступали і в шкільному спортивному залі с. Зубильного, в якому зібралися мешканці й довколишніх сіл. Приїхали навіть представники влади із райцентру.
Пісні, танці, фольклорні вокально-хореографічні композиції присутні сприймали, затамувавши подих. Адже, на жаль, сьогодні у наших селах так рідко відбуваються справжні мистецькі події.
Telegram Channel