Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На Волині учасники відомого хору «Хлібодар» влаштували концерт для працівників тваринницької ферми (Відео)

Різдвяну програму співучі хлібороби прикрасили  прикрасили віршованими побажаннями Перемоги.

Фото Раїси Шваєвської.

На Волині учасники відомого хору «Хлібодар» влаштували концерт для працівників тваринницької ферми (Відео)

Трударів-земляків із Різдвом вітали, миром віншували

Народний аматорський хор «Хлібодар» Будинку культури села Вільхівка з року в рік дорожить гарною традицією: різдвяними днями його вокальна група вітає з величними святами працівників тваринницької ферми ПОСП «Городище» у селі Ярівка Луцького району.

Його керівник – заслужений працівник сільського господарства України Анатолій Никонюк  – любить пісні у виконанні славнозвісного колективу й повсякчас підтримує селян-піснелюбів. 

 

 До слова, багато років поспіль окрасою хору є голос завідувачацієї ферми Олександра Іглінтовича.

Багато років поспіль окрасою хору є голос завідувачацієї  ферми Олександра Іглінтовича.

– Односельчанам, землякам завжди співаємо з особливим піднесенням,  – каже про гарні звичаї хлібодарівців директорка Вільхівського будинку культури Людмила Процюк. До слова, тваринники в Ярівці щороку вдячно аплодують хористам за пісенні дарунки з нагоди Дня працівників сільського господарства України.

Репертуар «Хлібодара» з року в рік багатіє найгарнішими піснями. На чільному місці в ньому – авторські твори засновника хору, Заслуженого працівника культури України Степана Кривенького.

– А колядки й щедрівки, посівальні та йорданські пісні – теж улюблені вільхівчанами й жителями довколишніх сіл, – знає нинішній керівник хору, маестро Володимир Онищук. 

Різдвяну програму співучі хлібороби прикрасили  прикрасили віршованими побажаннями Перемоги й усіх гараздів кожній родині й рідній Україні.

На добру згадку про те, як з мріями про мир цьогоріч велелюдно славили народження Божого Сина, традиційно разом сфотографувалися.

 

 Читайте також: «Відомий музикант з Луцька розповів про свої 8 місяців у ЗСУ».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel