Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Батько наш Онуфрій»: у московському патріархаті ганебно перекрутили пісню про Бандеру (Відео)

Поруч з нами ходять попи, які під рясами носять якщо не реальну, то ідеологічну зброю.

Фото: 24 канал.

«Батько наш Онуфрій»: у московському патріархаті ганебно перекрутили пісню про Бандеру (Відео)

Рівно нуль днів Росія або ті, хто до неї близький, нічого не крала. Ось в УПЦ МП вирішили не винаходити велосипед, оспівавши посіпаку Путіна, митрополита Онуфрія

Мережею розлетілося відео, за яке нам на 11-му місяці війни шалено палає. Особливо на фоні стабілізаційних заходів, які проводила раніше СБУ, пише 24 канал.

Пообіцяли воювати за церкву

Цього разу вирішили посягнути на Степана Бандеру, бридотно перекрутивши пісню про нього. У версії проросійських церковників вона стала бридотною, а також нагадала нам про те, що поруч з нами ходять попи, які під рясами носять якщо не реальну, то ідеологічну зброю.

Батько наш Онуфрій, УПЦ нам мати. Ми за нашу церкву будем воювати, – співають у споруді, яку церквою назвати складно.

Як стало відомо, здійснили цей ганебний переспів духовенство Мукачівської єпархії. І щодо цього дуже гарно і влучно висловилася журналістка Соня Кошкіна.

Як стало відомо, здійснили цей ганебний переспів духовенство Мукачівської єпархії. І щодо цього дуже гарно і влучно висловилася журналістка Соня Кошкіна.

«Я, звичайно, дико перепрошую, творчість хороша і весела, але, хлопці, вам це не допоможе», – зауважила вона.

Нагадала про сепаратиста Дмитра Сидора

У своєму дописі журналістка детальніше розповіла про Мукачівську й Ужгородську єпархію УПЦ МП. Вона зауважила, що її керівник – Федір Мамасуєв. Крім того, служить у цій єпархії сепаратист Дмитрій Сидор. Він ще у 2008 році, нагадала Кошкіна, проголошував «незалежність» республіки, яку назвали «Підкарпатська Русь».

За гроші Кремля, зрозуміло. Ідейний російський сепаратюга. У 2006 році йшов до Верховної Ради... Здогадайтеся, від кого. Вітренко. У 2013 – підтримував Медведчука. Ну, а що?, – зауважила вона.

Кошкіна нагадала, що проти цього Сидора у 2008 році СБУ порушила справу. За 4 роки суд присудив йому умовне покарання, а також жалюгідний штраф у розмірі цілих 2 тисячі гривень.

Відтоді, зазначає журналістка, поводиться він значно обережніше. Навіть проповіді почав читати буцімто українською мовою. Якщо ж уважніше прислухатися, то мовиться радше про закарпатський діалектРезюмувала вона свій допис чіткими кількома словами, які найкраще характеризують Сидора: «пропаганда Гундяєва – у порівнянні з протоієреєм Димитрієм – відпочиває».

Читайте також: «Що я, б***ь, кнопку натискав, - журналісти поспілкувалися з причетними до удару по Дніпру».

Реклама Google

 

Telegram Channel