Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Глава ПЦУ Епіфаній відвідує Рим із першим офіційним візитом

Митрополит долучиться до молитви за єдність християн.

Фото The Presidential Administration of Ukraine.

Глава ПЦУ Епіфаній відвідує Рим із першим офіційним візитом

У поїздці митрополита супроводжує архієпископ Чернігівський Євстратій, заступник голови управління зовнішніх церковних зв’язків та член Секретаріату ВРЦіРО від ПЦУ

Перший офіційний візит Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія до Риму розпочався в понеділок, 23 січня

Про це повідомили у пресслужбі Київської митрополії Православної церкви України.

Делегація з України долучиться до молитви  за єдність християн, яку здійснить Папа Франциск у базиліці апостола Павла з нагоди відповідного тижня, який відзначається християнськими Церквами.

«У складі делегації Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій глава ПЦУ зустрінеться з Папою Римським Франциском і низкою очільників інституцій Римсько-Католицької Церкви, відповідальних за міжхристиянський і міжрелігійний діалог, взаємодію з Україною та поширення інформації», – йдеться в повідомленні.

Делегація з України долучиться до молитви  за єдність християн, яку здійснить Папа Франциск у базиліці апостола Павла з нагоди відповідного тижня, який відзначається християнськими Церквами. У програмі візиту також заплановано зустріч із послом України при Святому Престолі Андрієм Юрашем та відвідини духовного осередку Української греко-католицької церкви в Римі – собору Святої Софії.

Нагадаємо, ще в серпні 2022 року повідомляли, що Папа Римський Франциск планує відвідати Україну

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel