Війна
«Палке серце воїна, дрібка запалу»: волинські бійці розповіли, як готують смачнющий борщ на передовій
Бійці кажуть, що ситний борщ, додає їм сил у бою
Бійці волинської бригади розповіли, як вони готують смачнющий борщ на передовій.
Добра жменя пороху, багато душі, палке серце воїна - обов'язково, фронтова гострота, дрібка запалу...
Унікальним рецептом поділилися на сторінці 14 ОМБР у фейсбуці.
«Добра жменя пороху, багато душі, палке серце воїна - обов'язково, фронтова гострота, дрібка запалу, чимала порція козацької відчайдушності, свист куль і розриви снарядів - за смаком. Решта інгредієнтів - без змін. І головне, щоб ложка стояла», – жартують бійці волинської бригади.
Останні новини:
- В Іспанії українських біженців тримали у трудовому рабстві й ізоляції: подробиці.
- Пішов з дому та не повернувся: на Рівненщині зник 25-річний чоловік.
- Яйця по 17 гривень за штуку вилізли боком: заступник міноборони подав у відставку через скандал з харчами.
- В обороні кордону з білоруссю на Рівненщині використають досвід Бахмута.
- Зеленський звільнив Тимошенка з ОП. Хто наступник.
- У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на фронті станом на ранок 24 січня.
Усі новини російсько-української війни – тут.
Реклама Google