Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Допомога від компанії «Далгакиран» в умовах дефіциту електрики

Представники бізнесу або державних установ можуть звернутися до компанії «Далгакиран» для реалізації проектів та постачання дизельних генераторів.

Фото dalgakiran.ua.

Допомога від компанії «Далгакиран» в умовах дефіциту електрики

Осінь та кінець 2022 року ознаменувався неприємними обставинами, коли агресор знищив чималу кількість об'єктів критичної інфраструктури, що призвело до постійних перебоїв електрики. Але українці шукають способи та рішення, не панікують та намагаються підтримувати гарний настрій. Так було і з компанією «Далгакиран», яка створила на замовлення ДСНС України мобільні контейнер-генератори.

Устаткування встановлюється всередині великого контейнера на напівпричепі, що дозволить за лічені години забезпечити живлення для важливих об'єктів критичної інфраструктури. У компанії «Далгакиран» розуміють важливість роботи таких об'єктів, тому роблять усе можливе для надання допомоги. Резервна потужність генератора становить 1340 кВт, а номінальна 1200 кВт.

Мобільна станція DJ1700CU

Генератора таких розмірів достатньо для живлення середніх лікарень, насосних станцій теплопостачання, навчальних закладів, адміністративних будівель та ін. Основою роботи генератора є такі компоненти:

  • утеплений контейнер, захищений від кліматичних факторів;

  • двигун Cummins KTA50-G8 потужністю 1915 к.с.;

  • паливний бак на 2000 л для роботи на 6 годин;

  • силовий кабель 25 метрів;

  • силові шафи;

  • освітлювальна щогла;

  • глушник.

Поставлено п'ять одиниць, за допомогою яких ДСНС відновлює тепло, світло, воду та багато інших благ для українців.

Різноманітність генераторних установок

Представники бізнесу або державних установ можуть звернутися до компанії «Далгакиран» для реалізації проектів та постачання дизельних генераторів. На основі запитів фахівці готові розробити контейнерні дизель-генератори з огляду на загальні технологічні норми та правила.

Підбирається двигун потрібної потужності, альтернатор з різною напругою на вибір, міцний та довговічний контейнер, паливний бак потрібної ємності, електричні шафи та багато іншого. Крім цих установок асортимент обладнання включає системи охолодження, компресори, генератори азоту та кисню, промислові насоси та багато іншого.

Робота «Далгакиран» під час війни

Компанія продовжує працювати та реалізовувати великий набір необхідного обладнання як для промисловості та приватного бізнесу, так і для звичайних людей. Склади у Києві та Рівному постійно поповнюються новими моделями генераторів та іншої техніки, задовольняючи запити покупців. На всю продукцію є гарантія, а сервісне обслуговування дозволить унеможливити можливі проблеми в майбутньому. Фахівці в рамках консультацій готові надати поради та рекомендації для здійснення правильного вибору.

Telegram Channel