Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Відгадайте, що заховали журналісти, – і отримайте грошовий приз

З початку повномасштабного вторгнення нелюдів-москалів наш добрий-предобрий гарбуз перетворився у грізний гранатобуз.

Фотоколаж із сайту volyn.com.ua.

Відгадайте, що заховали журналісти, – і отримайте грошовий приз

Але насамперед, друзі, хочу подякувати усім «родичам гарбузовим», хто дзвонив і запитував: «Чому нема «Гарбуза?»

Навіть у найстрашніші для країни часи не перевелися ті шанувальники «розумного, доброго, вічного», що живуть за принципом легендарного підкорювача Антарктиди британського морського офіцера Роберта Скотта: «Боротись і шукати, знайти – і не здаватись!» То як цю націю можна перемогти?

Грицько ГАРБУЗ

Принцип нашої інтелектуальної вікторини нагадує «чорний ящик» із популярної гри «Що? Де? Коли?». Тільки предмет чи зображення людини ми ховаємо в гарбуз (з початку повномасштабного вторгнення нелюдів-москалів наш добрий-предобрий гарбуз перетворився у грізний гранатобуз). Ну, і на відміну від телевізійної гри, ви маєте не хвилину часу на розгадку, а цілих 10 днів, ще й такого всезнаючого помічника – дядька Гугла. Тож обхитрити вас – це велика честь для Грицька Гарбуза.

Умови конкурсу прості: ви маєте відгадати, що чи кого заховав Грицько Гарбуз. За кожну правильну відповідь отримуєте по 1 очку. Хто здобуде найбільше балів протягом 45 турів – той і стане переможцем «Гранатобуза із секретом-2023» та отримає грошовий приз від редакції у розрахунку здобутий 1 бал множимо на 100 гривень (якщо двоє і більше людей наберуть однакову кількість очок – грошовий приз розділимо порівну між усіма лідерами, але переможцем вікторини оголосимо того, хто найшвидше відповість на додаткове запитання).

За кожну правильну відповідь отримуєте по 1 очку.

Після кожного туру на фейсбук-сторінці Грицька Гарбуза ми будемо вказувати всіх переможців і регулярно публікуватимемо турнірну таблицю конкурсу.

«Гранатобуз із секретом-1» (2023)

Наш цьогорічний конкурс розпочнемо із гри в шифрування. Вам треба розгадати запитання, яке відоме кожному з нас із дитинства – лише останнє слово в ньому ми поставили першим. Тож уважно гляньте на букви: це не абракадабра – всі літери розміщені послідовно, просто ви маєте підібрати ключ цього ланцюга і змінити їх на інші букви (схожий прийом шифровки описав в одному з ранніх своїх творів автор найпродаванішого роману усіх часів):

ОБКНІМЇЩЄ / ЬП / ОБ / ТГЇУЇ?

А відповідь на розшифроване запитання співзвучна із назвою знаменитої для українців ліричної комедії, «батька» якої ми сьогодні і заховали.

Чий портрет знаходиться у гранатобузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 17 лютого (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина)).

Слово-відповідь треба надіслати до 17 лютого (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45.

А історії, як шукали відповідь (що вразило, які були труднощі, хто допоміг розгадати або з ким посперечалися на пиво), – надсилайте на електронну адресу [email protected] або просто лишайте в коментарях під запитанням на фейсбук-сторінці Грицька ГАРБУЗА.

Хто багато читає, той багато знає, а хто багато знає, той Перемогу над путіним має!

Читайте також на volyn.com.ua: «Коли москаль каже «сухо», то, певно, буде по вуха... (Гранатобуз із секретом)».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel