Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
«Ви – наші Герої»: на Волині презентували марку, присвячену комунальникам (Фото, відео)

Сподіваємось, невдовзі «Укрпошта» випустить марку, присвячену Перемозі.

Фото volyn.com.ua.

«Ви – наші Герої»: на Волині презентували марку, присвячену комунальникам (Фото, відео)

Спецпогашення філателістичної продукції одночасно відбулося в різних регіонах країни

Сьогодні в Луцьку презентували марки «Воїни світла. Воїни добра», тираж яких складає 300 тисяч примірників. Присвячений проєкт працівникам спеціальних служб, які відновлюють критичну інфраструктуру після ракетних обстрілів рф.

Блок складається з п’яти марок: «Дорожники», «Зв’язківці», «Енергетики», «Водопостачальники» та «Газовики». Вартість одного – 90 гривень. 

Також «Укрпошта» ввела в обіг конверт «Перший день», листівку і магніт.

«Воїни світла. Воїни добра» присвячується дорожникам, зв’язківям, енергетикам, водопостачальникам і газовикам, які дбають про нас цілодобово.

Таким чином підприємство хоче подякувати працівникам критичної інфраструктури, які в складних умовах війни дбають про наш комфорт.

– Це перша марка у 2023 році. росія продовжує масово обстрілювати нашу інфраструктуру. «Воїни світла. Воїни добра» присвячується дорожникам, зв’язківям, енергетикам, водопостачальникам і газовикам, які дбають про нас цілодобово. Ви – Герої!

На Волинь із 300-тисячного тиражу виділили 2 з половиною тисячі примірників. Тож рекомендую не гаяти час і якомога швидше придбати! – заявив директор Волинської дирекції «Укрпошти» Іван Люсак.

Участь у заході, крім поштовиків та філателістів, взяли представники місцевої влади,ТрО, а також працівники «Волиньгазу», «Волиньобленерго» та «Луцькводоканалу». 

Погашення відбулося спеціальним штемпелем, який діє лише два дні. Придбати нову філателістичну продукцію можна у відділеннях і на сайті «Укрпошти», а також у спеціалізованих точках продажу філателістичної продукції.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel