Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Повідомили, скільки «Калібрів» є у Чорному морі

Загроза ракетних ударів зберігається.

Фото: Слово і Діло.

Повідомили, скільки «Калібрів» є у Чорному морі

Спостерігається ворожа активність у морі

Російські окупанти наростили кількість ракетоносіїв в Чорному морі. Про це повідомляє речник ОК «Південь» Владислав Назаров у Telegram, пише УНН.

«Ворог збільшив корабельне угруповання в Чорному морі до 12 одиниць, серед яких уже 4 ракетоносії (1 підводний), загальний залп «Калібрів» може сягати 28. Також на службі 1 вдк», - повідомив Назаров.

Загальний залп «Калібрів» може сягати 28. 

Мінна небезпека чорноморського узбережжя і прибережних вод, зі слів спікера ОК «Південь» залишається на «досить високому рівні».

«Потужні шторми та хвилювання моря сприяє принесенню зірваних мін до берега і створює максимальну небезпеку. Так вчора до одного з пляжів Одещини винесло такий сюрприз, який через загрозу детонування будь-якої миті, фахівці групи розмінування контрольовано знищили просто в місці виявлення, - зауважив Назаров - У той самий час на одному з пляжів Одеси поціновувачі морських купань влаштували мотиваційний заплив в морі до Дня єдності України».

При цьому він нагадав, що режимні обмеження воєнного стану, пов’язані в тому числі із забороною відвідування узбережжя і плавання в прибережних водах, у першу чергу спрямовані на захист ваших життів, а також вказують на використання узбережжя в оборонних цілях.

Читайте також: СБУ повідомила про підозру 10 суддям конституційного суду рф.

Реклама Google

Telegram Channel