Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Чому «Реал» не захотів  агента «007» – нашого Михайла Мудрика

Соцмережі не пробачають помилок і невдач нікому.

Фотоколаж із сайту champion.com.ua.

Чому «Реал» не захотів агента «007» – нашого Михайла Мудрика

Український вінгер на початку нинішнього року перейшов із «Шахтаря» до «Челсі» за 100 мільйонів євро

Мадридський «Реал» у січні був одним із клубів, які виявляли зацікавленість до купівлі вінгера «Шахтаря» та збірної України 22-річного Михайла Мудрика.

Зрештою, мадридці відмовилися від угоди через високу вартість, яку запитували «гірники» за свого футболіста.

«Шахтар» хотів отримати за Мудрика 100 мільйонів євро, але в «Реалі» вважали, що молодий вінгер ще «не заслужив» на те, щоб його оцінювали так дорого. Крім того, президент «бланкос» Флорентіно Перес боявся, що дорогий трансфер українця може негативно вплинути на скарбницю клубу у довгостроковій перспективі.

У «Реалі» вважали, що молодий вінгер ще «не заслужив» на те, щоб його оцінювали так дорого.

Також у «Реалі» звернули увагу на малу практику Мудрика в єврокубкових змаганнях. За сукупністю причин, у мадридському клубі вирішили, що український вінгер не зможе одразу ж претендувати на місце у стартовому складі, через що «бланкос» варто зосередити зусилля на пошуках менш дорогих, але також дуже перспективних молодих виконавців.

Нагадаємо, у листопаді минулого року ЗМІ повідомляли про готовність Флорентіно Переса заплатити за Мудрика 80 мільйонів євро. Через два місяці українець перебрався до «Челсі» за 70+30 мільйонів євро.

На жаль, у 5 матчах за «Челсі» Мудрик ще не відзначмвся жодною результативною дією. 

У зв’язку з цим популярний іноземний Твіттер-акаунт, який жартівливо висвітлює футбольні теми, поглузував із Мудрика після того, як Коді Гакпо, нападник «Ліверпуля», нарешті зміг забити свій перший гол за нову команду в матчі проти «Евертона». Відтак прізвисько «007» (нуль голів та нуль асистів у семи матчах – популярний жарт у англомовному середовищі за аналогією із кодовим іменем Джеймса Бонда) стало неактуальним для нідерландця, позаяк він відзначився саме у сьомому своєму поєдинку.

«Гакпо втік. Тепер у нас є наступна жертва», – йдеться у дописі, до якого прикріплене фотошопне зображення українського вінгера (на фото).

Читайте також на volyn.com.ua: «Хто тепер в Європі протистоятиме донецькому «Шахтарю» (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel