Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Злодій хотів обікрасти залізничну станцію на Рівненщині, але випадково зачепив «прямий» телефон...

Крадій не знайомий був зі системою зв'язку залізничників.

Фото Національної поліції України.

Злодій хотів обікрасти залізничну станцію на Рівненщині, але випадково зачепив «прямий» телефон...

У Рівненському районі під час крадіжки поліцейські затримали зловмисника

Учора, 15 березня, близько 15:15 до поліції зателефонував начальник проміжної залізничної станції в селі Малинськ колишнього Березнівського району, що невідомий проник у приміщення, де намагається скоїти крадіжку.

Працівники зайшли на станцію і виявили зловмисника, який заховався у вбиральні. Там його і утримували до приїзду правоохоронців.

Слідчо-оперативна група ВП № 4 (м. Березне) на місці події з'ясувала, що до злочину причетний 33-річний житель села Бронне. Чоловік, пошкодивши вхідні двері, проник до приміщення залізничної станції та намагався вчинити крадіжку. Через віконечко каси хотів витягнути цінні речі, зокрема і монітор, але випадково зачепив «прямий» телефон, який спрацьовує від підйому слухавки. Дзвінок почули працівники залізниці, які були на вулиці біля колій та запідозрили неладне. Вони зайшли на станцію і виявили зловмисника, який заховався у вбиральні. Там його і утримували до приїзду правоохоронців.

За фактом незакінченого замаху на вчинення крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 15, частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, у рамках якого зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання 33-річному раніше судимому за скоєння майнових злочинів чоловікові запобіжного заходу у виді тримання вартою.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області.
Telegram Channel