Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Звільненим з полону волинським прикордонницям вручили ордени «За мужність»

Та, що мужньо пережила полон.

Фото: Держприкордонслужба.

Звільненим з полону волинським прикордонницям вручили ордени «За мужність»

Державні відзнаки військовослужбовицям 16 березня вручив голова Держприкордонслужби Сергій Сердюк в адміністрації ДПСУ у Києві

Дві волинські прикордонниці Людмила Кравчук та Аліна Паніна, яких звільнили з російського полону, отримали державні нагороди – ордени «За мужність» III ступеня. Про це повідомили в пресцентрі Державної прикордонної служби України, передає Суспільне.

Лучанка Людмила Кравчук наразі є офіцеркою відділу соціально-гуманітарного забезпечення Луцького прикордонного загону. До повномасштабного вторгнення працювала фельдшеркою у відділі прикордонної служби «Сартана» на Донеччині, недалеко від Маріуполя.

 

 

Лучанка Людмила Кравчук до повномасштабного вторгнення працювала фельдшеркою у відділі прикордонної служби «Сартана» на Донеччині, недалеко від Маріуполя. Прикордонниця Аліна Паніна, яка родом із Нововолинська, на початку повномасштабного вторгнення військ РФ волинянка служила в Маріуполі, де здійснювала огляд морських суден.

Прикордонниця Аліна Паніна, яка родом із Нововолинська, наразі продовжує роботу кінологом і служить на одному з пунктів пропуску на українсько-польському кордоні. На початку повномасштабного вторгнення військ РФ волинянка служила в Маріуполі, де здійснювала огляд морських суден.

 

 

 

Окрім нагород волинським прикордонницям, ще 13 українських прикордонників отримали медалі «За військову службу Україні», «Захиснику Вітчизни», «За бездоганну службу», «За врятоване життя» і почесне звання «Заслужений лікар».

Відомо, що 17 жовтня Україна та Росія провели черговий обмін військовополоненими, при цьому Україна змогла повернути 108 жінок, яких утримували росіяни. Серед звільнених з полону також є прикордонниця з Нововолинська Алін Паніна. 25-річна жінка захищала Маріуполь. Потрапила у полон в травні 2022 року на «Азовсталі».

Читайте також: «Троє військових  з Нововолинської громади посмертно відзначені орденом «За мужність» ІІІ ступеня»

Реклама Google

Telegram Channel