Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Гн*да, це заклик до мого вбивства»: Скабєєва влаштувала істерику через жарт Галкіна (Відео)

Оце так!

Фото УНІАН.

«Гн*да, це заклик до мого вбивства»: Скабєєва влаштувала істерику через жарт Галкіна (Відео)

Російська пропагандистка справді злякалася

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва емоційно відреагувала на недавній жарт гумориста Максима Галкіна. Чоловік Пугачової запропонував відправити на фронт Філіпа Кіркорова. А в руки путіністу, жартував Галкін, потрібно дати голову Скабєєвої.

Це всерйоз злякало пропагандистку. Вона влаштувала істерику на своїй сторінці в Telegram, передає УНІАН. Скабєєва перейшла на образи, вона бризкає отрутою і намагається зачепити Галкіна.

Це ж прямий заклик до вбивства-розправи наді мною? Або ще не прямий? Є юристи?

«Правда ж смішно? Який душевний і безневинний хлопчик. Голова Скабєєвої у Кіркорова в руках. Ахаха. Ви навіщо такому чудовому гумористу влаштували камінг-аут? Навіщо розповіли, що Галкін - гей? Брехунці. Галкін - не гей. Він формений п*д*раст. Виродок. Звичайна гнида, як каже Лукашенко», - вибухнула пропагандистка.

Крім цього Скабеева почала цікавитися, чи є серед її підписників юристи. Вона всерйоз вирішила, що Галкін закликає її вбити. 

«Це ж прямий заклик до вбивства-розправи наді мною? Або ще не прямий? Є юристи?!», - додала пропагандистка.

Підтримати істерику Скабєєвої вирішив ведучий Андрій Малахов. Він почав жаліти пропагандистку і лаяти Галкіна.

«Хочеться зрозуміти, це заклик? Ну, тобто з боку жартівника це заклик до розправи над журналістом? Враховуючи, що Ольгу реально планували вбити, що їй постійно надходять погрози, я впевнений, що слова Галкіна потрібно сприймати тільки як заклик до вбивства. І от не треба цього «ах, він просто жартує, ах, ви звірі, панове». Ми всі дорослі люди. І розуміємо, що таке слово і як воно впливає», - заявив Малахов у своєму Telegram.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel