Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Пів року рідні чекали звістки щодо долі Андрія: у волинській громаді прощаються із Захисником

Вічна та світла пам’ять….

Фото з відкритих джерел.

Пів року рідні чекали звістки щодо долі Андрія: у волинській громаді прощаються із Захисником

В Підгайцівській громаді жалоба

Сьогодні, 22 березня Підгайцівська громада проводжатиме в останню путь захисника України з села Лище Таренду Андрія Володимировича. Юнак з перших днів війни, упродовж 8 місяців боронив інтереси України на передовій, у найгарячіших точках фронту вздовж лінії оборони на сході України. Про це повідомив заступник сільського голови Валентин Приходько.

Майже пів року рідні чекали звістки від військового командування щодо долі Андрія, лише зараз тіло ідентифікували та доправляють до рідного села, аби усією громадою люди могли гідно вшанувати нашого захисника, подякувати його рідним за сина, який попри неповні 30 років пішов до війська і мужньо обороняв українські території від окупантів.

 

 

 

Майже пів року рідні чекали звістки від військового командування щодо долі Андрія, лише зараз тіло ідентифікували та доправляють до рідного села задля прощання.

Повідомляємо, що тіло загиблого Героя о 11:00 забиратимуть із Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вулиці Стефаника та везтимуть до рідної домівки у селі Лище (вулиця Степова, 5). Гідно зустрінемо живим коридором траурний кортеж Героя, який їхатиме селом Лище вулицями: Центральна, Молодіжна, Вишнева, Степова з зупинкою біля домівки.

Після прощань вдома, від батьківської хати траурна хода прямуватиме вулицями: Гіляровського, Шкільній до місцевої церкви Різдва Іоанна Хрестителя, де відбудеться чин похорону. Далі процесія рухатиметься на кладовище, що на вулиці Шкільній. Маємо гідно вшанувати захисника та провести в останню дорогу.

Вічна пам'ять та шана! Герої не вмирають!

Новини російсько-української війни ТУТ.

Telegram Channel