Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Вдарив ножем у живіт: на Львівщині чоловік напав на неповнолітнього племінника

Триває слідство.

Фото volyn.com.ua.

Вдарив ножем у живіт: на Львівщині чоловік напав на неповнолітнього племінника

Зловмисник відбувся випробувальним терміном

На Львівщині суд звільнив від відбування покарання чоловіка, який вдарив ножем у живіт свого неповнолітнього племінника.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №454/2262/21.

Чоловіка визнали винним у завданні тяжких тілесних ушкоджень та призначили покарання у виді 5-ти років позбавлення волі.

Інцидент стався ще у травні 2021 року, втім вирок суд виніс лише у березні 2023 року. Встановлено, що чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та через раптово виниклий конфлікт, вдарив ножем у живіт свого неповнолітнього племінника. 

Внаслідок удару хлопець отримав проникаюче поранення черевної порожнини та різані рани печінки. У судовому засіданні обвинувачений визнав себе винним у скоєному, просив вибачення у племінника та сказав, що таке сталося вперше і більше не повториться. Чоловік просив суд суворо не карати та надати йому останній шанс.

Сокальський районний суд Львівської області розглянув матеріали справи. Чоловіка визнали винним у завданні тяжких тілесних ушкоджень та призначили покарання у виді 5-ти років позбавлення волі. Однак, його звільнили від відбування покарання, призначивши 3 роки випробувального терміну.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel